Nu e greu sa ii cumperi flori. Dureaza doar cateva click-uri, iar noi livram in 2-4 ore in toata tara. Nu e greu nici sa alegi. Avem flori mereu proaspete si stii clar ca de Valentine’s Day ii place sa primeasca buchete de trandafiri. Ce e foarte greu insa, e sa ii scrii un mesaj. Chiar asa? Ce ii scrii pe felicitare? Te-ai gandit? Haide ca ne-am ocupat tot noi si de asta.

Ce ii scrii pe felicitarea de Valentine’s Day daca esti un tip romantic

Daca esti un tip romantic, e foarte posibil sa stii deja toate cuvintele potrivite. Dar daca mai ai nevoie de inspiratie, ce zici de: “Poate crezi ca ti-am trimis aceste flori ca sa te fac sa zambesti. Dar de cand le-am comandat, zambesc in continuu, pentru ca pot sa te fac sa zambesti”.

Ce ii scrii pe felicitarea de Valentine’s Day daca esti stilul pragmatic

E clar ca nu ii vei scrie nimic romantic. Nu te caracterizeaza. Ar suna ciudat din partea ta. Asa ca avem o varianta mai safe: “Iti multumesc pentru ca esti, inainte de orice, partenera mea. Prietena mea cea mai buna. Principala mea inspiratie in tot. Te iubesc!”

Ce ii scrii pe felicitarea de Valentine’s Day daca vrei sa fii amuzant

Se stie ca cel mai simplu mod de a ajunge la inima unei femei este sa o faci sa rada. Sa fii si romantic si amuzant in acelasi timp? Se poate, incearca cu asta: “Iti multumesc ca esti motivul pentru care vreau mereu sa plec mai repede de la serviciu: ca sa ajung acasa, cu tine. Chiar daca ii enerveaza teribil pe colegii mei, dar… asta e doar un bonus.”

Daca lucrezi de acasa poti sa incerci altceva: “Nu stiu daca pot sa iti spun cat de mult te iubesc. Dar pot sa iti spun ca tu faci Salajanul sa para Hawaii.”

Ce ii scrii pe felicitarea de Valentine’s Day daca aveti deja o familie

Cand ai o familie, copii, sunt atat de multe lucruri de facut. E greu sa te opresti si sa te bucuri de relatia ta. Sau sa fii un pic romantic. Dar Ziua Indragostitilor e un prilej bun. Ce ai zice daca ai scrie pe felicitarea ta asta: “Iti multumesc ca, oricat de grele ar fi lucrurile, tu faci fiecare zi sa para Ziua Indragostitilor! Iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi si familia noastra. Cu tine am invatat sa spun “pentru totdeauna”. Iti multumesc. Te iubesc!”

Ce ii scrii pe felicitarea de Valentine’s Day daca esti stilul cuceritor

Stim ca probabil nu ai nevoie de ajutor, dar avem o propunere si pentru tine: “Orice zi care imi da un motiv in plus sa te rasfat si sa te sarut e ziua mea preferata. Happy Valentine’s Day, draga mea”.
Ah, inca ceva: mesajul acesta merge perfect cu un buchet de 101 trandafiri.

Daca nu te incadrezi in niciuna din situatiile de mai sus, iti lasam mai jos cateva sugestii generale. Sau te ajutam sa scrii ceva personalizat, daca ne lasi un mesaj in comentarii!

  • Nimic nu e greu atunci cand ne tinem de mana.
  • Eu am construit o casa. Tu ai stiut sa o faci “acasa”.
  • De cand te cunosc, inteleg de ce e importanta Ziua Indragostitilor. Pentru ca atunci cand te-am cunoscut, am inteles ce e dragostea.
  • O sa iti las mereu ultima felie de pizza si o sa spun mereu ca sunt plin.

Write A Comment