Așa cum am promis, azi, 1 iulie, anunțăm câștigătorii concursului pe care l-am inițiat la începutul lunii trecute.

Ce trebuia să faci era să recomanzi un buchet de pe floria.ro la trei prieteni din agenda ta de email sau de pe Facebook și, totodată, să menționezi care dintre buchetele: Mov și galben, Exotic sau Atingere delicată ți-ar plăcea să câștigi. Ok, regulamentul era puțin mai complicat, dar, în principiu, despre asta era vorba.

Așadar, am adunat numele tuturor participanților, le-am pus în trei liste separate (una din care să fie aleasă persoana câștigătoare a buchetului Mov și galben, una din care să fie aleasă persoana câștigătoare a buchetului Exotic și una din care să fie aleasă persoana câștigătoare a buchetului Atingere delicată) și am efectuat tragerile la sorți prin intermediul serviciului random.org. Iar pentru a nu exista discuții ulterioare, mai jos puteți urmări filmările celor trei trageri la sorți.

Dacă vă întrebați de ce anumite persoane sunt incluse într-o listă de mai multe ori, nu trebuie decât să citiți regulamentul concursului.

De asemenea, orice participant poate verifica dacă a fost sau nu inclus în tragerea la sorți. Pentru a face asta, intră pe link-ul către extragerea pe care dorești să o verifici și introdu codul de identificare personal (Entrant identifier). Codul de identificare personal este numele pe care îl folosești la adresa de email cu care ai intrat în concurs sau numele pe care-l folosești pe contul de Facebook cu care te-ai înscris în concurs.

Extragerea pentru buchetul Atingere delicată
Câștigătoare: cea care are la adresa de email cu care a intrat în concurs numele marlena1 marlena2.
https://www.random.org/draws/details/?draw=6695

Extragerea pentru buchetul Exotic
Câștigătoare: cea care are la adresa de email cu care a intrat în concurs numele Matei Lacramioara.
https://www.random.org/draws/details/?draw=6697

Extragerea pentru buchetul Mov și galben
Câștigător: cel care are la adresa de email cu care a intrat în concurs numele Laurentiu Paraschiv.
https://www.random.org/draws/details/?draw=6698

Toți cei trei câștigători vor fi contactați pe email pentru confirmare.

2 Comments

Write A Comment