Craciunul este o sarbatoare pe care o intampinam cu drag. Pentru sarbatorile de iarna, ne pregatim chiar si casa pentru ca totul sa fie ca in povesti. Intra in atmosfera sarbatorilor de iarna decorandu-ti locuinta cu accesorii specifice!

Aranjamente florale pentru Craciun de la Floria

Colectia de Craciun de la Floria a fost creata special pentru a-ti infrumuseta casa cu decoratiuni florale deosebite. Pentru ca tu sa petreci sarbatorile de iarna cat mai placut, transformandu-ti casa intr-un cadru de poveste, poti sa optezi pentru:

1. Brazi decorativi construiti
Parfumul de brad este primul semn ca se aproprie Craciunul! Cum altfel ar sti Mos Craciun unde trebuie sa lase cadoul daca nu exista un bradut impodobit in casa? Inlocuitorul perfect al brazilor taiati sau al celor artificiali, bradul decorativ construit este alegerea potrivita pentru decorarea casei de sarbatori. Acesta este realizat pe suport oasis, din crengi de brad natural. Bradutul se ingrijeste destul de simplu si nu necesita multe podoabe, deoarece este deja fermecator prin parfumul sau si prin bogatia crengutelor.

2. Decoratiuni florale pentru masa de Craciun
Masa din seara de Craciun este poate cea mai frumoasa parte a acestei sarbatori, deoarece in jurul ei se aduna toti cei dragi. Pe langa gustul bucatelor traditionale, conteaza foarte mult atmosfera calda si primitoare pe care trebuie sa o resimta invitatii. Si cum altfel sa creezi acest aer magic daca nu prin decoratiuni pentru masa de Craciun din crengute de brad si lumanari? Asorteaza-le cu servetele rosii sau cu motive de Craciun si cu o fata de masa in tematica de iarna.

3. Coronite de brad
La mare cautare in acest sezon sunt coronitele de brad, cu diferite accesorii. Fie ca sunt cu conuri sau cu globulete, mai simple sau mai sofisticate, ele sunt un accesoriu de sezon care nu trebuie sa lipseasca din cosul de cumparaturi pentru decoratiuni. Poti sa le prinzi pe usa casei, astfel incat invitatii sa fie intampinati frumos si sa simta atmosfera de sarbatoare inca de la intrare!

4. Buchete si cosulete de flori pentru cadouri
Craciunul este cunoscut drept sarbatoarea cadourilor. Noi spunem ca nu ai nevoie de un motiv ca sa oferi un dar cuiva drag si, totusi, pentru ca vrem sa venim in ajutorul tau in preajma Craciunului, iti propunem un altfel de cadou – am creat noua colectie speciala de iarna, cu buchete incantatoare, colorate sau de un alb stralucitor, in ton cu fulgii de nea. De asemenea, poti alege si cosulete cu flori speciale, cum sunt cele cu scortisoara si figurine cu ingerasi, pentru a face cu adevarat un cadou original si deosebit.

poza Top 4 elemente de decoratiune pentru Craciunul acesta

Care sunt cele mai utilizate flori in aranjamentele pentru Craciun

Pentru crearea buchetelor si a aranjamentelor, Floria foloseste flori proaspete, care sa reziste cat mai mult timp si care sa-ti infrumuseteze locuinta pentru o perioada mai indelungata.

Aranjamentele de Craciun de la Floria sunt realizate de designeri specializati care folosesc diverse specii de flori, incepand de la: cala, minigerbera, trandafiri, crini imperiali si chiar specii exotice precum amaryllis, brunia, bumbac sau ilex, pentru ca rezultatul final sa fie de exceptie.

Coronitele si aranjamentele de brad sunt confectionate cu migala pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct. Combinatiile cromatice ale accesoriilor folosite pentru decorarea lor sunt concepute dupa regulile rafinate ale bunului gust.

Comanda aranjamentele din Colectia de Craciun de la Floria!

Write A Comment