Pe 25 martie stingem lumina. Închidem serverele. Suspendăm comenzile. Măcar pentru o oră.

Ultima sâmbătă a lunii martie este despre natură. Împreună, marcăm Ora Pământului. Alături de partenerul nostru, WWF România, vrem să tragem un semnal de alarmă asupra situației actuale a mediului înconjurător.

Sub deviza “Dăruiește naturii energia ta”, WWF România ne invită să participăm la demersul lor și să stingem luminile timp de o oră, pentru a proteja mediul înconjurător.

Astfel, sâmbătă, 25 martie, între orele 20:30 și 21:30, instituții publice, companii private și persoane fizice sting lumina din încăperi, decuplează aparatele electrocasnice, opresc iluminatul public.

Pentru a ajuta natura, în această oră, Floria.ro va stinge luminile în toate birourile și în atelierul de creație. Vom suspenda activitățile de pe site din această oră și nu vom prelua comenzi.

Mediul înconjurător este un subiect de interes major pentru noi. Nu ne gândim doar la flori sau la specii pe cale de dispariție, ci la întreaga natură. Vrem să oferim măcar o oră din energia noastră pământului și să contribuim la un mediu mai curat, mai bine îngrijit și mai sănătos.

Ce este Earth Hour (Ora Pământului?)

Earth Hour – Ora Pământului – a apărut ca un manifest, menit să îi ajute pe oameni să conștientizeze impactul schimbărilor climatice la nivel global.

Startul a fost dat de WWF Australia, în 2007, cu o idee simplă, dar puternică: pe 31 martie 2007, 2 milioane de case și sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră. O oră care a devenit Ora Pământului.

Un an mai târziu, 50 de milioane de oameni au celebrat Earth Hour, iar în 2010, 4500 de orașe din 128 de țări au participat la eveniment. Campania a devenit, astfel, cea mai mare acțiune de mediu din toate timpurile.

Astăzi, comunitatea numără peste 2 miliarde de susținători, din peste 7000 de orașe, din 152 de țări.

Implică-te!

Floria.ro susține Ora Pământului și invită, la rândul său, la implicarea în acest proiect. Toți cei interesați pot adera la cauză pe site-ul oficial al evenimentului.

WWF-România și Floria au inițiat, în decembrie 2014, un parteneriat de 3 ani, care cuprinde două aspecte importante: de conservare, prin care Floria se implică în generarea unor venituri suplimentare pentru activitățile de conservare derulate de WWF-România, și de comunicare, prin care clienții Floria sunt informați despre acțiunile de protejare a mediului.

Cea mai importantă componentă a acestui parteneriat este proiectul „Gentleman cu natura” prin care Floria va dona 1% din valoarea buchetelor cumpărate către WWF-România, pentru protejarea naturii sălbatice din România.

Tot în cadrul proiectului, clienților li se oferă posibilitatea de a contribui direct la susținerea acțiunilor WWF: pot achiziționa ursulețul de pluș WWF, împreună cu buchetul de flori, donând întreaga sumă de bani pentru protejarea habitatului urșilor bruni din România, sau pot alege, la finalizarea comenzii, opțiunea: “Donează pentru salvarea naturii sălbatice din România”.

Write A Comment