Acasa este locul in care se nasc amintirile, iar familia este esenta dulce a acestora. De fapt, nu te intorci acasa, ci te intorci la oamenii care te asteapta acasa. O asa binecuvantare precum este familia nu poate exista fara a fi celebrata.

La Floria, dam nastere celor mai calde sentimente, iar astfel am reusit sa cream buchetele si aranjamentele de flori din Colectia dedicata Zilei Familiei.

Vezi care sunt cateva dintre buchetele pe care le poti alege in sarbatorirea acestei ocazii minunate!

Buchetul “Te ador”

Atunci cand “te iubesc” nu mai este de ajuns, exprima-ti pretuirea si recunostinta.

Pentru iubita ta, cea care te face sa cunosti in fiecare zi implinirea sufleteasca, transmite-i dorinta de a a ramane in viitorul tau, oferindu-i buchetul “Te ador” din Colectia speciala pentru Ziua Familiei.

Buchetul “Fericirea are chipul tau”  

Cand cuvintele nu mai au capacitatea de a exprima cat de puternice sunt sentimentele, privirea incepe sa sopteasca. Buchetul “Fericirea are chipul tau” este un dar potrivit pentru sotia ta, persoana a carei dragoste este binefacatoare pentru suflet.

Pentru noi doi

Dragostea sincera este temelia unei familii fericite si puternice. Pentru a sarbatori inceputul unei calatorii in doi, pastreaza aproape optimismul, prin buchetul de flori “Pentru noi doi” de la Floria. Viata nu e niciodata mai frumoasa decat atunci cand o traiti..in doi!

Aranjament Nostalgie

O familie fericita este o familie unita. Cu ocazia Zilei Familiei, aduna-i pe toti cei dragi inimii tale si sarbatoriti impreuna aceasta zi deosebita. Aranjamentul floral “Nostalgie” va presara culoare si magie acestor clipe de neuitat!

Buchet pentru fiica

Admiratia unei fiice pentru tatal sau si iubirea pe care aceasta o primeste in schimb sunt doua dintre cele mai inaltatoare sentimente pe care le poti resimti. Aminte-ti ca are nevoie de alinarea ta indiferent de varsta pe care o are si daruieste-i fiicei tale un buchet de flori delicate si inocente: frezii, trandafiri si alstroemeria.

Buchetul “Ai grija de tine”

Mama, fiinta a carei mangaiere nu ai vrea sa o pierzi niciodata este cea care poarta de grija, neobosita, tututor membrilor familiei. Spune-i “Ai grija de tine” si exprima-ti iubirea si aprecierea pe care i le porti.

Buchetul “Suflu de primavara”

Pentru bunici, cel mai frumos cadou este un buchet de flori care reflecta grija si blandetea pe care si-o manifesta neincetat fata de copii si de nepoti. Buchetul “Suflu de primavara” ii va bucura, aducand in inimile lor o adiere calda de primavara si un strop de tinerete.  

Aranjamentul “Un buchet pentru un regat”

Compasiunea si grija sunt doua trairi nobile, iar pentru transmiterea acesteia “Un buchet pentru un regat” este cadoul potrivit. Reda persoanelor dragi puterea de a spera, oferindu-le acest tip de dar.

Cele mai frumoase momente sunt in familie! Foria petrece Ziua Familiei alaturi de tine, livrandu-ti buchete de flori speciale!

Write A Comment