Exista momente in viata de cuplu, cand jumatatea ta isi doreste cu tu sa faci un gest de romantism extrem. Sa fii un “romantic incurabil”, ca in marile romane de dragoste.

Usor de zis, nu tocmai usor de pus in practica. Romantismul este un subiect sensibil chiar si la cei mai sensibili dintre barbati. Adica, nu vine tocmai la indemana sa ii scrii o scrisoare, o poezie, sau sa-i canti o serenada.

Personaje precum Mr. Darcy din Mandrie si Prejudecata, Rhett Butler din Pe Aripile Vantului, Tristan sau Romeo, sunt un cosmar pentru orice barbat si un ideal, probabil, pentru orice femeie.

Sigur ca aceste personaje nu exista in viata reala, iar femeile descopera asta la un moment dat (imediat dupa momentul in care inteleg ca nici printul pe cal alb nu e tocmai usor de gasit).

Si totusi isi doresc la un moment dat, ca iubitul lor sa imprumute macar un gest din seria de gesturi romantice si neverosimile din filme, din carti, din povesti.

Pentru aceste momente exista … Trandafirul Iubirii.

Ii transmiti ca dragostea voastra este poetica, este eterna si nu poate fi descrisa prin cuvinte, ci doar prin “Necuvinte”. Pentru ca Trandafirul Iubirii inseamna sa ii trimiti un superb trandafir rosu, intr-o carte de poezie, de Nichita Stanescu, poetul melancoliei, al iubirii și al definirii relațiilor interumane.

Volumul Necuvintele, aparut in 1969, reunește unele dintre cele mai frumoase poezii ale scriitorului. Pe prima pagina a cartii, poti cere sa fie scris un mesaj de la tine, prin care sa exprimi o data in plus dragostea pe care i-o porti. Iar ea, cea care se bucura de atentia ta, va fi nu impresionata, ci miscata pana la lacrimi.

Iar daca ii vei trimite trandafirul iubirii intr-o zi oarecare, fara o semnificatie anume, doar de dragul de a-i face o surpriza romantica memorabila, o vei cuceri definitiv si fara drept de apel.

flori sfanta maria 2

flori sfanta maria 2

Write A Comment