Pentru prima dată în România, o florărie online îți trimite pe email poza florilor comandate (nu poza unui buchet de flori similar, ci chiar a celui pe care-l vom trimite la comanda ta).
Nu-i așa că sună bine? Eu zic că da! Dar, acum, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Experimentează și tu această nouă opțiune pe care ți-o oferim și spune-mi părerea ta. Iată cum funcționează: alegi un buchet de flori de pe site, faci comanda, o plătești și, după ce-ai făcut aceste lucruri, ne lași pe noi să ne ocupăm de toate celelalte detalii. De îndată ce buchetul este gata, îl vom fotografia și-ți vom trimite pe email o poză cu florile pentru a ști cu certitudine că ceea ce ai comandat corespunde dorinței tale. Nu ai acces la emailul tău personal, pe care l-ai menționat în comandă? Nicio problemă! Poza buchetului de flori comandat poate fi văzută și din contul tău de client de pe floria.ro.

Poze flori comandate

Pentru moment, însă, această facilitate de a primi poza florilor direct pe email sau de a o vedea în contul de client este disponibilă numai pentru clienții care doresc livrarea în București. .

Bineînțeles că nu ne vom opri aici, ci vom continua să îmbunătățim site-ul astfel încât experiența ta ca și client Floria să fie cât se poate de satisfăcătoare. Așa că nu uita să revii din când în când aici, pe blog, pentru a vedea ce mai este nou. Până atunci, însă, lasă-ne un comentariu mai jos cu ce ai dori să găsești la noi pe site sau ce funcționalități ți-ar plăcea să avem. De asemenea , spune-ne cum ti se pare ideea noastra de mai sus , daca este utila si interesanta sau daca ai sugestii si alte propuneri.

Write A Comment