Marketingul afiliat este încă la inceput în România, rezultatele fiind modeste dar intr-o rapidă creştere.

Noi (echipa Floria) suntem unii dintre cei care au crezut de la inceput in marketingul afiliat si vanzarile noastre cresc de la luna la luna (prin intermediul retelei de afiliere 2Parale).

Ce este marketingul afiliat?

Dar ca să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, haideți sa va spunem la ce se referă acest termen. Marketingul afiliat presupune ca o persoană care are un blog / site să recomande pe blogul / site-ul său un produs al unei firme care și-a propus să-și promoveze produsele în acest fel, cum sunt in cazul nostru, buchetele de flori. Persoana respectivă se numește afiliat. În momentul în care un vizitator dă click pe link-ul care duce către pagina produsului, în browserul respectivului vizitator se instalează un cookie, iar dacă vizitatorul merge mai departe și achiziționează produsul, afiliatul va primi un comision din această tranzacție.

Deci dacă ai un blog/site si iţi pui un link către floria.ro iar vizitatorul blogului/site-ului cumpăra unul sau mai multe buchete de flori, tu primeşti un comision deoarece eşti afiliat, iar noi câstigăm un client în plus si încă o tranzacţie reuşita.

Ce garantează succesul?

Ca în orice domeniu, succesul nu ți-l poate garanta nimeni. Însă, sunt câteva reguli, care, dacă sunt respectate, pot contribui decisiv la succesul tău ca afiliat.
În primul rând, trebuie să-ți înțelegi publicul, să știi ce vor cei care-ți vizitează blogul/site-ul și în funcție de acest lucru, să te orientezi către magazine care oferă produse sau servicii care să satisfacă nevoile vizitatorilor tăi.
Linkurile introduse în articole bine targetate reprezintă cea mai buna soluție, bannerele nefiind recomandate. Acestea nu sunt eficiente decât pentru blogurile/site-urile cu trafic mare.

Concluzii

Așadar, marketingul afiliat te poate ajuta să câștigi bani cu ajutorul blogului/site-ului tău. Afiliatii Floria din cadrul serviciului 2parale au simţit-o tot mai frecvent „pe pielea lor”  in ultima perioadă şi tot ce a fost necesar să facă a fost doar sa dea dovadă de perseverență și răbdare. Noi suntem siguri că și in continuare  vom aproba comisioane pentru afiliaţii nostri de pe 2parale si ne dorim ca acest lucru să se întâmple cât mai des pentru că satisfacţia este una deosebita. Şi de ce nu, aşteptăm să ne înmulţim lista afiliaţilor care să câştige şi să ne ajute să câstigăm la rândul nostru.

Write A Comment