În fiecare primavară milioane de oameni, își arată grija față de natură și sting luminile timp de o oră în cadrul celui mai mare eveniment de mediu din lume, Ora Pamantului.

Și Floria se alătură mișcării pentru că dragostea și respectul pentru mediul înconjurător se numără printre atribuțiile noastre zilnice. Sâmbătă, timp de ora, între 20:30 si 21:30 nu vom mai prelua comenzi, ci vom fi în parcul Herăstrau să celebrăm Ora Pământului.

Noi credem că florile și plantele îți împrospătează aerul, îți inspiră viața și îți transformă o zi obișnuită într-una pozitivă. Iar iubirea și natura se împletesc ca într-un dans armonios, pentru ca ambele sugerează deschidere, căldură și dorință necondiționată de a te conecta cu tot ce te înconjoară.

Dacă nu protejăm natura cu tot ce reprezintă ea – aer, apa, floră și faună – nu vom mai respira aerul curat de care avem atâta nevoie, nu vom mai simți parfumul florilor frumos colorate sau peisajele încântătoare pe care natura ni le oferă cu atâta delicatețe.

Dacă nu am făcut-o până acum, noi trebuie să învățăm să iubim și să respectăm natura ca pe noi înșine pentru că ea este casa noastră.

Schimbarea pleacă de la exemplul personal. Trebuie să ne educăm din punct de vedere ecologic, să avem o gândire pozitivă în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător și încredere că orice gest mic pe care îl facem este în beneficiul nostru de a trăi mai sănătos.

Haideți să dăruim naturii puțin din energia noastră pentru că așa cum spunea William Wordsworth: Natura nu a trădat niciodată inima care a iubit-o.

Așa că vă așteptăm cu mic, cu mare, sâmbăta aceasta în parcul Herăstrau – intrarea Charles de Gaulle să celebrăm Ora Pământului. Iar dacă sunteți pasionați de ciclism, vă așteptăm să pedalăm împreună pentru natură, tot sâmbătă, de la ora 20:15, cu plecare din Parcul Izvor și sosire în Parcul Herăstrău.

Până atunci, însă, comandă-i iubitei tale Buchetul Ora Pamântului, ca să puteți sărbători cu drag, la lumina lumânărilor.

Buchet Ora Pamantului
Ora Pamantului

Write A Comment