Amarilis rosu,  floarea vedeta a  noii colectii lansate de Floria pentru sezonul de toamna al acestui an.

Colectia Flori de toamna cuprinde buchete speciale, care sa aduca un plus de noutate pe piata. Buchetele din colectie  se concentreaza in jurul florii vedeta aleasa de decoratorii Floria pentru acest sezon: amarilis rosu.

Amarilisul rosu este un soi de crin, o floare spectaculoasa ca forma. Este o floare fara miros,  cu un colorit puternic, ce isi mentine frumusetea si prospetimea pana la 2 saptamani. O floare de amarilis rosu are 4 cupe ce infloresc progresiv. Este o floare ce impresioneaza prin cupele mari si impunatoare si coloritul  puternic.

Buchetele din colectia Flori de toamna  de la Floria sunt combinatii splendide de amarilis rosu, trandafiri, gerbera, orhidee dendrobium si cupe de cymbidium.

Paleta de culori aleasa pentru aceasta colectie cuprinde culori specifice anotimpului care tocmai incepe:  rosul aprins – in special in superbele floril de amarilis rosu , portocaliul si galbenul. Tonurile sunt calde, dar aprinse. Cromotica colectiei te poarta cu gandul la o vara ce refuza sa plece, in care soarele nu a fost inlocuit de ploaia rece de toamna. Un apus de septembrie perfect.

In colectia de toamna de la Floria veti gasi buchete de flori ce pot fi oferite atat unei persoane ce prefera combinatiile clasice si elegante ( exemplu: buchet cu amarilis rosu si trandafiri ivoire), cat si unei persoane indraznete, ce iubeste nonconformismul (exemplu: buchet cu amarilis rosu, gerbera rosii, trandafiri galbeni si minirosa galbeni). In colectia Flori de toamna de la Floria gasiti buchete care pot fi oferite atat partenerilor de viata, cat si partenerilor de afaceri.

Buchetele cu amarilis rosu, o alegere plina de rafinament, ce nu poate trece neobservata.

Vezi intreaga colectie de buchete cu amarilius rosu de la Floria si alege-l pe cel care se potriveste stilului tau!

amarilis rosu
Buchete cu amarilis rosu

Write A Comment