In zadar incerca mii de inimi sa dezlege misterul dragostei, caci a ei enigma dainuie dintotdeauna: ea ramane a ta numai atunci cand o daruiesti mai departe. De Dragobete, imparte dragostea oferindu-i iubitei sau sotiei tale un cadou plin de bun-gust, din Colectia de Cadouri Speciale Floria.

3 cadouri in functie de personalitatea ei

Rafinata – Parfumul este cea mai intensa forma de aducere-aminte. Pentru femeia care isi manifesta neobosita grija si iubirea, dar care nu uita totusi de ceea ce o defineste ca reprezentanta a frumosului, parfumul este un cadou foarte potrivit. Alege pachetele aromatice Floria, care contin fiecare cate un buchet de flori si o apa de colonie. Delicatete, putere sau calmitate – ce o defineste pe femeia de langa tine? Ofera-i buchete de flori din frezii, trandafiri sau iris!

Copilaroasa – Un strop de inocenta este ceea ce atrage intotdeauna la o femeie, indiferent de varsta pe care aceasta o are. Daca iubita ta este o fire mai copilaroasa, cu siguranta ca inca ii plac animalutele de plus. In Colectia Floria exista pachete speciale compuse dintr-o jucarie de plus si un buchet deosebit de flori. Entuziasmul unui femei copilaroase nu poate fi mentinut mai bine decat cu un buchet de trandafiri, lalele si frezii, in culori aprinse de rosu si galben.

Romantica – O fire romantica va aprecia intotdeauna un cadou clasic. Aprinde focul iubirii oferindu-i un buchet de flori special, din trandafiri rosii, alaturi de un artificiu decorativ deosebit- o scrisoare de dragoste scrisa de mana, pe hartie speciala arsa pe margini. Sopteste-i iubirea prin intermediul acestei scrisori romantice si inteteste ardorea pasiunii daruindu-i buchetul de trandafiri rosii.

Colectia de Dragobete: buchete de trandafiri Floria

Dragostea poarta cununa de flori. In colectia speciala de Dragobete, Floria a cules toate sentimentele frumoase si le-a strans in buchete si aranjamente surprinzatoare. Ce alegi pentru anul acesta? E nevoie de un buchet de trandafiri albi, pentru a-ti arata sinceritatea intentiilor? Poate un aranjament in forma de inima, din trandafiri roz care sa denote puritatea sentimentelor? Tu alegi, insa noi iti recomandam sa transmiti iubirea in forma ei cea mai puternica – prin oferirea unui buchet de trandafiri rosii.

Femeilor le plac barbatii atenti: atenti la detalii, atenti la ce li se vorbeste, atenti cu ele. Si nu le putem invinovati, caci atentia pentru persoana care ne este alaturi este, probabil, cea mai inaltatoare forma de iubire.

Alege un buchet sofisticat pentru femeia care ti se dedica cu atata dragoste!

Write A Comment