Mai sunt doar cateva zile de primavara. Nu puteam sa lasam sa treaca sezonul freziilor, al lalelelor si al narciselor fara cateva zile cu preturi promotionale. Pana cand incepem sa ne bucuram de hortensii si floarea soarelui, avem preturi speciale la florile de primavara. 

Flori de primavara la pret special

Ce am pregatit pentru tine: o promotie care iti ofera preturi speciale, cu reducere, la buchetele de flori de primavara. 

Ce reducere primesc? 

Primesti 15% reducere la achizitia unui buchet de flori din colectia de flori de primavara. 

Care sunt conditiile acordarii promotiei?

Pentru a beneficia de promotie, trebuie sa ai un cont la Floria.ro si sa alegi un produs din colectia de flori de primavara. Reducerea se aplica exclusiv acestor produse. 

Cum pot beneficia de promotie?

Pentru a beneficia de reducere, pune produsul in cos si introdu codul de voucher PRIMAVARA22 in pasul final al comenzii. 

La ce produse se aplica promotia?

Reducerea se aplica doar la buchetele de flori de primavara din colectia cu acelasi nume: flori de primavara. In total, sunt peste 100 de buchete de flori de primavara din care poti alege. In cazul in care ai mai multe produse in cos, reducerea se va aplica doar la produsele din colectia de flori de primavara. 

Pana cand pot beneficia de promotie?

Promotia este activa pana pe 31 mai, inclusiv.

Ce produse imi recomandati?

Iata care sunt preferatele noastre din cele peste 100 de buchete de flori de primavara participante la promotie:

Buchet cu flori de primavara Pentru ea

Cine poate rezista acestei combinatii puternice de alb cu rosu? Lalele si trandafiri rosii si frezii albe. Pasiune si rafinament. Cu miros subtil de frezii. 

Buchet cu ranunculus si frezii

Ranunculusul este una dintre cele mai speciale si mai delicate flori. Desi este din aceeasi familie cu macul si anemonele, ranunculusul este mult mai rezistent in timp si la fel de fermecator. Uneori ne aminteste de trandafirii din gradina bunicii, alteori de cele mai rare si mai pretioase flori. 

Buchet A venit primavara

Stim ca oficial a venit… vara, dar daca esti nostalgic/a dupa noi inceputuri, primele fire de iarba si primele raze de soare, spunem ca e o bucurie sa primesti sau sa oferi acest buchet. 

Buchet Primavara in culori

Ce inseamna primavara daca nu explozie de culori? Lalele, iris, frezii si ranunculus in cele mai vii, bogate si aprinse culori. 

Buchet cu cymbidium si frezii

Este evident ca ne plac freziile. Dar in combinatia aceasta de culori, chiar si mai mult. Un buchet vesel, cu aroma subtila de frezii.

Write A Comment