Onomastica inseamna flori si tort. Pentru momente frumoase, de sarbatorit impreuna, avem o oferta speciala pentru tine: pentru fiecare buchet cumparat din colectia Flori de Sfintii Constantin si Elena, primesti o reducere de 20% pentru orice tort. 

Cum se aplica reducerea

Ca sa beneficiezi de reducere, trebuie sa alegi un produs din colectia speciala de Sfintii Constantin si Elena. Alege-ti produsul preferat, adauga-l in cos, apoi mergi in sectiunea Dulciuri si alege un tort. Adauga si acest produs in cos. Reducerea se va aplica automat in cos, iar cadoul pentru cei dragi este gata!

Acum trebuie doar sa completezi toate datele destinatarului sau destinatarei si noi ne vom ocupa sa livram in intervalul ales de tine. 

Cine poate beneficia de reducere

Oricine poate sa aleaga un produs din categoria special dedicata, de flori pentru Sfintii Constantin si Elena. Trebuie doar sa ai un cont si sa plasezi comanda pe www.floria.ro, pana in data de 21 mai, inclusiv.

Ce pot sa aleg

In pagina speciala, cu flori pentru Sfintii Constantin si Elena, gasesti mai multe buchete de flori cu flori de primavara sau flori de vara. Preferatele noastre sunt buchetele colorate, cu hortensie sau trandafiri. Insa gasesti si buchete cu bujori, preferatele sezonului. 

Daca vrei sa faci o surpriza aparte, poti opta pentru un aranjament de flori in cutie, cum ar fi “Aranjament in cutie Dragoste” sau “Cutie cu flori pastel”. Daca vrei sa ii faci o supriza iubitei sau sotiei, poti opta pentru un aranjament de trandafiri in forma de inima. 

La sectiunea Dulciuri cu livrare online vei gasi torturile clasice cu fructe sau ciocolata. Daca doresti sa livram in Bucuresti, ai posibilitatea sa alegi si unul din cele doua torturi de bezea – cu ciocolata sau cu  fructe de padure.

Cand e mai potrivit sa fac asta?

O surpriza este mereu binevenita. Poti trimite un buchet de flori si un tort in orice zi, fara sa ai nevoie de o ocazie. Daca ai apropiati care isi serbeaza onomastica in ziua de 21 mai, de Sfintii Constantin si Elena, indiferent in ce oras sunt, le poti trimite un buchet de flori si un tort, pentru a marca aceasta zi. E o idee buna mai ales daca nu esti in acelasi oras si nu puteti sarbatori impreuna. Alegerea este chiar mai simpla daca stii care sunt florile sau culorile preferate, astfel incat sa alegi buchetul perfect. 

Care sunt cele mai potrivite urari de Sfintii Constantin si Elena?

In functie de gradul de apropiere cu sarbatorita sau sarbatoritul, poti alege una dintre urarile de mai jos:

Urare formala de Sfintii Constantin si Elena: La multi ani! Sfintii a caror nume il purtati sa va calauzeasca pasii, sa va aduca noroc, sanatate si fericire!

Urare de Sfintii Constantin si Elena pentru prieteni: La multi ani! Sa te bucuri de fiecare clipa, sa fii fericit/a, sa zambesti in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca esti prietena mea/prietenul meu!

Urare de Sfintii Constantin si Elena pentru mama: Mama, iti doresc tot binele din lume. Iti multumesc pentru ca imi esti alaturi mereu si sper ca ziua aceasta sa iti aduca sanatate, pentru ca iubire stiu ca ai din plin! La multi ani!

Urare de Sfintii Constantin si Elena pentru tata: Tata, sa fii sanatos si fericit. Iti multumesc pentru tot sprijinul, tie iti datorez mare parte din ce sunt. Sa te bucuri de numele tau astazi si in fiecare zi!

Write A Comment