Viata in mediul urban vine cu multe avantaje: totul este la indemana, la orice ora. Ai evenimente diferite in fiecare zi. Orice tip de restaurant pe care sa il incerci. Scoli, magazine, sali de spectacole. Dar si un mare dezavantaj: lipsa conexiunii cu natura. 

De cate ori nu te-ai trezit visand sa bei cafeaua in gradina ta, nu la cafeneaua super aglomerata de la parterul cladirii de birouri? Sau sa mergi descuta in iarba, in loc sa iti iei pantofii cu toc si sa pornesti spre statia de autobuz? 

Nu putem sa schimbam toate acestea. Dar putem sa facem in asa fel incat sa ai natura mai aproape! Cu noua colectie de flori de vara, de la Floria. 

Poate nu iti putem aduce un camp de flori in apartament. Dar iti putem livra, la usa, in orice oras, in doar doua ore, un buchet de flori… de camp. 

Anul acesta, ne-am lasat inspirati de estetica buchetelor de camp atunci cand am creat noua colectie de vara de la Floria. In tot ceea ce tine de estetica generala, cromatica, tiparul florilor alese. 

Asadar, in noua colectie o sa gasesti buchete cu flori de vara precum floarea soarelui, solidago (foarte asemanator sanzaienelor), gerbera (asemanatoare margaretelor), decorate cu spice de grau, pampas, eryngium, craspedia si verdeata precum feriga. Majoritatea buchetelor de vara contin si hypericum, acele bobite verzi sau rosii, ce ne duc cu gandul la bructele de padure. 

Pentru o nota de glam sau pentru un parfum mai deosebit, unele dintre buchetele de flori de vara au adaugate flori precum crinii, trandafirii sau orhideea. 

Cele mai iubite buchete cu flori de vara

Buchet cu flori de camp

Soare in buchet! Sau fire de gerbera galbena, ce evoca soarele si margaretele de pe campurile nesfarsite de flori de vara. Impreuna cu minirosa galbeni si leucospermum. Un buchet ce exprima, negresit, caldura. Decorat cu spice de grau si eryngium, denumit popular si “ciuline”. Ca sa redam parfumul ametitor al verii al adaugat crini si hortensie. 

Buchet cu floarea soarelui si iris

Nimic nu spune “vara” mai clar decat floarea soarelui. Un buchet colorat de vara, unde nuantele de galben primesc rolul principal: mai multe fire de floarea soarelui si solidago, ce ne aminteste de iubitele sanzaiene. Apoi mov, in contrast, reprezentat de florile de iris, pentru a evoca “stanjeneii” din gradina bunicii. Cateva fire de santini, alstroemeria si hortensie, decorate cu fire de pampas salbatic, asemanator spicelor de grau. 

Buchet cu gerbera si spice

Intre Margarete si floarea soarelui, gerbera umple de caldura acest buchet plin de culoare. Alaturi, spice de grau si solidago, hypericumul ce ne aminteste de fragii salbatici, feriga, craspedia si alstroemeria. 

Buchet cu hortensie si crin roz

Cele mai frumoase gradini sunt pline de lalele si narcise primavara si de crini si tufe de hortensie vara. Si poate, o arcada de trandafiri la intrare. Aceste gradini au fost inspiratia noastra pentru buchetul cu hortensie si crin roz. Crini bogati, cu miros puternic, hortensie si trandafiri, la care am “asortat” bobite de hypericum, alstroemeria, anthurium si, desigur, pampas. 

Write A Comment