Costumeaza-te in ceva fioros pentru a-ti speria prietenii sau mai bine accepta provocarea Floria si anul acesta de Halloween ofera in dar dovleci sculptati, decorati cu flori.

Iti doresti sa marchezi sarbatoarea de Halloween intr-un mod inedit? Misiunea ta devine mai usoara datorita varietatii mari de flori pentru Halloween pe care specialistii Floria le-au pregatit. Alege buchete, aranjamente simple sau poti opta pentru faimosul dovleac sculptat, de data aceasta ornat cu flori.

Toate aranjamentele pentru Halloween au un puternic impact vizual, o nota de originalitate si dramatism, intalnindu-se nuantele aramii ale toamnei (galben rosu, maro), dar si culori inchise(mov, negru). Vedete se arata aranjamentele cu dovleci, iar plantele ornamentale inedite trezesc si ele interes (ca de exemplu ardeiul iute sau bumbacul).

Daca te-am facut curios, acceseaza sectiunea cu flori pentru Halloween de la Floria si gandeste-te ce aranjament ai face cadou si cui.

Noi iti facem cateva recomandari in randurile ce urmeaza.

Ha-ha-ha-ha-haaaa! E Halloween!

dovleac halloween 2

Aranjamentul floral cu dovleac se va face foarte usor placut de persoana careia ii va fi destinat si se va integra cu lejeritate in spatiul de la birou sau de acasa. Dovleacul este sculptat, simbol al sarbatorii de Halloween, iar in contrast se afla gingasele flori, predominant in tonuri calde. Cei trei trandafiri albi delicati ai aranjamentului arata respectul pentru persoana careia ii daruiesti.

Este un aranjament potrivit inclusiv pentru mediul de business, asadar pentru a fi oferit partenerelor de afaceri. Aceasta atentie nu va putea trece neobservata, este un cadou original, o surpriza inedita, iar relatiile tale de business se vor consolida cu siguranta.

Buhuhuhuhuhu! Misterul tau m-a cucerit!

cale negre halloween

Vrei sa cuceresti? Vrei sa ii arati ca te gandesti la ea? In cazul in care o cunosti de putin timp, in locul clasicilor trandafiri rosii, opteaza pentru acest buchet indraznet compus din 29 de cale negre.

Calele negre simbolizeaza eleganta si misterul. Buchetul este potrivit sa il oferi in dar unei persoane pe care o admiri, care te-a cucerit, dar pe care o cunosti de putin timp.

Buchetul de cale negre este ideal pentru a fi oferit in dar de Halloween si va fi insotit de mesajul pe care tu iti doresti sa i-l transmiti.

Bau! Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Daruieste flori chiar si de Halloween! De multe ori simti ca timpul trece cu mult mai repede decat ti-ai dori, iar daca nu ai mai facut vizita promisa sau nu ai mai telefonat, livreaza un aranjament floral chiar la finalul lunii octombrie. Nuantele de portocaliu, galben, maro din acest buchet sunt in ton cu toamna de afara, iar cala mov aduce nota dramatica in contextul Halloweenului.

Ce zici? Te-am speriat?

aranjamentul zilei halloween

Floria pregateste in fiecare zi pana la Halloween un aranjament al zilei care contine flori specifice toamnei intr-un dovleac sculptat. Aranjamentul difera de la o zi la alta, florile sunt altele, insa surpriza este la fel de frumoasa.

Surprinde-ti iubita, sotia cu un ornament de Halloween si adauga aranjamentului un tort de ciocolata, bomboane sau un ursulet de plus. Echipa Floria se ocupa de livrare, tu economisesti timp si energie, care ar fi fost altfel consumate prin magazine sau in trafic.

Mai multe idei de buchete de flori si aranjamente florale gasesti pe site-ul Floria. Este simplu sa gasesti cadoul perfect pentru femeile din viata ta!

Write A Comment