Pe 1 iunie este Ziua Copiilor de pretutindeni. Sarbatorim cu mic, cu mare, fie prin activitati specifice, fie oferind cadouri. Stim ca dulciurile si jucariile ocupa primul loc, insa astazi va propunem un cadou altfel: flori pentru copii. 

De ce sa oferi flori de Ziua Copilului?

Pentru ca fiecare fetita este o viitoare domnisoara si fiecare baietel un viitor cavaler. Stim cu totii ca invatam prin imitare. Noi credem ca este important sa familiarizam copiii cu acest gest inca de cand sunt mici: o fetita care primeste flori de la tatal ei se va simti speciala, vazuta, importanta. Si va sti sa evalueze aceste gesturi si mai tarziu. 

Un baiat care ii va oferi flori surorii lui, va face cu naturalete acest gest si pe viitor. Sigur ca este important sa le oferim copiilor cadouri adecvate, insa aceste gesturi, aparent mici, ii familiarizeaza intr-un mod placut cu situatii din viitor.

Care sunt cele mai potrivite flori de Ziua Copilului?

La modul general, atunci cand oferim flori, acestea trebuie sa fie in acord cu personalitatea si statura persoanei care le primeste. Asadar, vom evita buchetele extravagante sau luxuriante si vom alege buchete de mici dimensiuni, colorate, cosulete cu flori sau coronite din flori. Vom avea grija sa alegem flori fara miros puternic sau risc alergenic. 

Asadar, recomandam minirosa, mini gerbera, astilbe, lisianthus, veronica, hypericum, lalele.

Iata o lista cu cele mai vandute si mai apreciate flori de Ziua Copilului

Coronite de flori

Cosuri cu flori

Cadouri florale de Ziua Copiului

Daca vreti sa adaugati si un cadou pe langa flori, puteti alege din sectiunea de Jucarii sau Dulciuri de la Floria. Fiecare dintre aceste produse se livreaza rapid, in 2-4 ore, oriunde in tara. Pentru fiecare comanda primiti si o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. Poti alege un ursulet de plus, baloane, cutii de bomboane sau ciocolata personalizata.

Sau poti alege un produs special, cu flori si ursulet de plus.

Fiecare din noi a ramas copil in suflet

Chiar daca nu mai suntem la varsta copilariei, cu totii am ramas copii in suflet. Comanda un buchet de flori de 1 iunie pentru o persoana careia vrei sa-i faci o surpriza si sa ii readuci in suflet bucuria copilariei. Ai peste 5000 de buchete de flori din care poti alege si o felicitare cadou in care poti sa iti exprimi gandurile si urarile. Aminteste-ti cum e sa fii copil, sa te bucuri ca un copil si sa ai sufletul pur, ca de copil. 

Write A Comment