Odata cu venirea toamnei vremea devine mai rece, apar florile potrivite acestui sezon si o noua ocazie de a le darui: Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta in popor ca Sf. Maria Mica si sarbatorita in fiecare an pe data de 8 septembrie.

Asadar, pregateste-te sa imparti bucurii! Fa lista cu sarbatoritele din viata ta care poarta numele de Maria, Marina si noi iti prezentam 6 buchete perfecte pentru acestea.

Buchet Bucurie de toamna

Cuprinde flori precum: trandafiri, alstroemeria, solidago, cale si crizanteme. In culorile specifice sezonului, buchetul acesta este perfect pentru mama ta care va fi incantata de nuantele ce se revarsa delicat si parfumul discret. Surprinde-o cu o acest aranjament floral si o urare pe masura.

Buchet pentru zambet

Acesta nu poate fi mai potrivit decat pentru iubita ta. Rasfat-o cu un amestec colorat de minirosa, alstroemeria, trandafiri si lisianthus. Alatura buchetului declaratia ta de dragoste autentica si cu siguranta vei primi in schimb cel mai frumos zambet.

Buchet Toamna pastel

Imbina nuante delicate de alb si crem, alaturi de atingeri usoare de rosu si oranj. Buchetul cuprinde flori ca: alstroemeria, minigerbera, minirosa, bouvardia. Este un aranjament elegant, potrivit pentru sora ori prietena ta.

Buchet Mix de toamna

Este alcatuit din minirosa, trandafiri, minigerbere si crizanteme. Amestecul de culori si parfumul discret il fac sa fie buchetul de toamna perfect pentru sarbatoritele din viata ta. Este chintesenta sezonului, imbinand doar flori de toamna intr-un vartej seducator de culori. Alege sa oferi flori, primind in schimb emotii!

Aranjament cu floarea-soarelui

Aranjamentul cuprinde: lisianthus, solidago, frezii si floarea soarelui. Galbenul florii din urma explodeaza pe langa celelalte nuante discrete si lumineaza intregul ansamblu. Este potrivit pentru a fi daruit mamei sau iubitei tale.

Buchet Toamna tarzie

Cuprinde trandafiri, cale si orhidee. Se prezinta sub forma unui buchet in nuante reci, dar cu un aspect foarte elegant si deosebit. Il poti oferi cu incredere mamei sau bunicii tale.

Tu ce buchete de toamna alegi pentru sarbatorita din viata ta cu ocazia Sf. Maria Mici? Tine cont de recomandarile noastre si surprinde cu flori colorate de sezon.

Write A Comment