Daca in Duminica floriilor alergam sa gasim cele mai frumoase buchete de flori pentru cei ce isi serbeaza onomastica, in duminica imediat urmatoare sarbatorim Pastile: cea mai importanta sarbatoare pentru crestinii ortodocsi.

De cele mai multe ori, sarbatorile inseamna timp petrecut acasa, cu familia, putin mai mult timp liber si o preocupare pentru frumos si relaxare. Asadar, ce ar putea fi mai potrivit pentru a crea o astfel de atmosfera daca nu florile sau plantele?

Cum sa decorezi cu flori de Pasti?

Orice spatiu al casei poate fi decorat cu flori sau plante. Poti crea un colt verde, cu mai multe ghivece cu plante, in care poti sa pui diverse decoratiuni tematice: oua, figurine iepuras. Sau poti crea cosuri cu flori, verdeata si plante, in care sa asezi ouale inrosite de Pasti. 

Cum sarbatoarea Pastilor este despre o noua viata, un nou inceput, aceste decoratiuni tematice cu flori si plante nu sunt doar aspectuoase, ci si o metafora pentru sensul sarbatorii. 

Poti folosi vaze inalte, in care sa pui verdeata, pentru a inveseli diverse zone ale casei sau poti pune buchete de flori de primavara: narcise, lalele, ranunculus. 

Care sunt cele mai potrivite flori de Pasti?

Daca te gandesti la decoratiuni interioare de Pasti cu flori si plante, cele mai potrivite sunt florile si plantele de sezon: narcise galbene si albe, lalele rosii, plante precum hortensia, azalea, begonia. 

Aranjamente pentru masa de Pasti

Cum decoram masa de Pasti? Exista anumite tipuri de flori pe care trebuie sa le folosim? Cel mai simplu este sa comanzi un aranjament pentru masa de Pasti. Avem o colectie speciala cu buchete si aranjamente pentru masa de Pasti, realizate din flori naturale de sezon sau flori exotice, imbinate cu elemente decorative tematice. Gasesti aici selectia noastra de flori de Pasti

Ca regula generala, aranjamentele de flori pentru masa de Pasti sunt realizate cu flori de sezon, fara miros. De fiecare data cand alegem sa punem aranjamente sau buchete de flori pe masa, tinem cont de faptul ca acestea nu trebuie sa deranjeze cu mirosul lor si nu trebuie sa acopere sau sa altereze mirosul mancarii. In plus, tinem cont de faptul ca la masa sunt prezente mai multe personae, care pot dezvolta reactii alergice la diverse mirosuri, desi placute, insa puternice, cum ar fi mirosul de tuberoze sau mirosul de crini. 

Ce flori sa oferi de Pasti?

Stim cu totii ca de Pasti vine Iepurasul! Asadar, te vezi nevoit sa cumperi o serie de cadouri. Noi iti sugeram sa oferi un pachet de Pasti, cu produse tipice. Il vom livra noi pentru tine, oriunde in tara, in 24 de ore. Sau un aranjament de flori de Pasti, pe care il putem livra in doua ore, oriunde in tara. Pentru ca, indiferent ce s-ar intampla sau cui am decide sa oferim un cadou, florile raman cea mai rafinata alegere. 

Asadar, daca nu poti fi alaturi de cei dragi de sarbatori, trimite-le un buchet de flori sau un aranjament de flori de Pasti, alaturi de gandurile si urarile tale de bine. 

Daca esti invitat la masa de sarbatori, nu uita sa comanzi din timp un buchet de flori pentru gazda. Il poti comanda direct la ea acasa sau il poti primi chiar tu, in decurs de doua ore de la plasarea comenzii. Sarbatorile sunt mai frumoase cand ai ajutor de incredere!

Sursa foto: pexels.com

Write A Comment