Valentine’s Day vine cu o “reteta de succes”: flori si cina romantica. Cum ar fi daca ai duce aceasta experienta la un alt nivel? Anul acesta am colaborat cu partenerii nostri de la Casa Timis si iti oferim doua pachete cadou spectaculoase: Flori si cina la Casa Timis si Pachet Flori, cina si cazare in bungalow.

De ce sa alegi pachetele noastre de Valentine’s Day?

Ai totul intr-un singur loc si nu trebuie sa faci nimic. Ne ocupam noi de tot pentru tine: livram florile, facem rezervarile la cina, rezervam locurile pentru terapiile senzoriale, rezervam noaptea de cazare.
Comanzi oricand si achiti online, pentru ca in seara de Valentine’s Day sa nu mai nimic de facut.

Care este pachetul potrivit pentru tine de Valentine’s Day?

Ce sa alegi sa oferi, pe langa flori de Valentine’s Day? Daca este greu sa va sincronizati programul sau nu aveti prea mult timp la dispozitie, puteti alege pachetul cu flori si cina romantica.
Oferta este valabila in toata perioada 13-19 februarie. Puteti alege seara de 14 februarie sau orice alta seara.
Daca vreti sa profitati din plin de Ziua Indragostitilor si sa va luati o mini-vacanta aproape de casa, puteti opta pentru flori, cina si cazare in bungalow de lux, cu mic dejun inclus si late checkout.

Ce contin pachetele de Valentine’s Day?

Pachetul Flori si cina la Casa Timis include o experienta fine dining by Chef Nico. La masa veti fi asteptati cu un buchet de flori Te ador, cu trandafiri roz si orhidee. La cerere, buchetul de flori poate fi oferit in timpul cinei.
Veti fi intampinati cu un cocktail si amuse bouche: blini cu tartar de vita si icre de somon. La aperitiv, chef Nico a pregatit oysters si macarons cu crema de somon afumat. La felul principal bisque cu homar, cartofi dulci si broccolini si medalion de muschi de vita, piure de tellina cu vanilie s isos de Feateasca Neagra si ciocolata neagra. Seara se incheie cu desert: supreme de ciocolata cu capsuni si inghetata cu lavanda.

Pachetul Flori, cina si cazare in bungalow include aranjamentul floral in cutie Dragoste, cu trandafiri rosii, eucalipt si flori exotice, perfect pentru o seara speciala, si cina That’s amore, cu acelasi meniu.
In plus, puteti rezerva o sesiune de relaxare – terapie prin sunete SingIng Bowls de grup, inainte de cina. Dupa cina puteti petrece seara in unul din bungalow-urile de lux de la Casa Timis. Camerele sunt decorate special pentru aceasta sarbatoare.
Pachetul include si mic dejun si late checkout, pentru a va bucura de timp frumos si in ziua urmatoare.
Imediat dupa achizitia oricarui pachet de pe www.floria.ro si confirmarea platii, veti fi contactati de catre echipa noastra pentru a stabili toate detaliile: ora sosirii, preferinte, rezervari extra.

Write A Comment