Trandafiri rosii pentru Maria – alege un cadou deosebit care ii va aduce zambetul pe buze sarbatoritei tale!

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta  Maria Mica – este praznuita in fiecare an pe data de 8 septembrie si este prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.

Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului marcheaza hotarul astronomic dintre vara si toamna. Batranii spun ca in aceasta zi randunelele pleaca spre zonele calde, insectele incep sa se ascunda in pamant, iar frigul isi face simtita prezenta.

Duminica, pe 8 septembrie, este zi de sarbatoare pentru toti romanii care poarta numele de Maria sau derivate ale acestui nume. Pentru ei, Floria a pregatit o colectie de buchete de flori speciale.

Daca doriti un buchet elegant si gratios, alegeti trandafiri rosii pentru Maria dumneavoastra. Noi am pregatit si o oferta speciala – puteti comanda buchetul de 23 trandafiri rosii cu reducere de 30%, special pentru sarbatoarea de Sf. Maria. Trandafiri rosii sunt un simbol al dragostei, al pasiunii si garantam ca nu veti da gres niciodata atunci cand veti alege sa daruiti aceste flori clasice. Desi trandafirii sunt flori comune, puteti impresiona destinatarul prin forma si aranjarea buchetului. Noi propunem buchetul de 23  trandafiri rosii pentru Maria pe care o sarbatoriti, un buchet rosu pasional, aranjat lejer pe inalt, fara plante decorative. Acest buchet de trandafiri este potrivit pentru o Maria eleganta, pentru mama, sotie, prietena sau iubita.

Pentru o Maria zvapaiata, non-conformista si jucausa este de preferat sa alegeti buchete mixte cu alstroemeria, lisianthus, frezii, irisi, orhidee in tonuri de roz, lila si peach. Aceste buchete nu numai ca ii vor aduce zambetul pe buze, dar vor da si un aer vesel oricarui coltisor in care va fi pastrat.

Vizitati colectia Floria si alegeti buchetul perfect: fie ca  daruiti trandafiri rosii pentru Maria dumneavoastra, fie ca alegeti buchete mixte, din flori colorate.

Write A Comment