De azi am lansat mici modificari de design ale Floria, care aduc insa noutati importante pentru usurinta de utilizare.

Pe scurt, ca design am schimbat un pic header-ul, facand zonele mai clare si delimitate, mai ales cea de login (se vad zonele incercuite si insemnate) si am marit dimensiunea pozelor din site, reducand numarul de poze pe rand de la 4 la 3.

Noile facilitati sunt:

  • Suport online prin Yahoo Messenger (evident, va fi online in timpul orelor de program)
  • Posibilitatea de a va loga prin FaceBook Connect, deci puteti comanda orice in 3 minute, fara sa mai fie nevoie sa va faceti cont pe Floria, folosind contul de FaceBook (cine nu are FaceBook in zilele noastre …)

Apropo, ati dat si voi un Like la pagina de www.facebook.com/floria.ro ? Vrem sa lansam cateva concursuri interesante si acolo le veti gasi 🙂

Later edit: lucram la noi imbunatatiri pentru cosul de cumparaturi si orice sugestii ne sunt de mare ajutor … puteti veni cu orice idei si propuneri, critici si observatii – orice feedback este util.

3 Comments

  1. Recomandari in acest moment nu am, dar sincer, trebuie sa spun felicitari echipei. Zilele trecute am facut o comanda si mi-am dat seama ca e atat de usor de utilizat siteul si mi s-au parut geniale si explicatiile pentru plati… le-am inteles cu usurint si nu mi-am prins urechile in ele, so… Felicitari!

  2. Va multumesc pentru ca mi-ati onorat comanda asa cum am solicitat, intervalul orar etc. Iar persoana a ramas putin surprinsa, a fost incantata si, dupa o zi grea de munca, am reusit sa-i aduc un zambet pe buze…Multumesc!:)

    Sugestii nu am, iar modificarile chiar sunt binevenite:)

Write A Comment