Simfonia laleleor – spectacol de culoare si miresme imbietoare.

Inca din anul 1972, la Pitesti se organizeaza anual Simfonia lalelelor – o manifestare cultural-artistica si totodata o expozitie deosebita a celor mai interesante aranjamente florale, flori in ghiveci sau plante pentru gradina. Anul acesta am vizitat si noi standurile prezente la cea de-a 35 a editie si am venit cu impresii la cald.

Pe langa numeroasele specii de flori si plante prezentate, am vazut aranjamente florale deosebite care ne-au impresionat prin originalitate si eleganta. De la biciclete cu flori, machete de gradini cu flori sau ornamente florale pentru birouri pana la tablouri cu plante vii.

Am vazut o expozitie impresionanta de cactusi, ghivece vesele cu narcise sau bulbi de lalea, care pot fi folosite ca ornamente pentru gradina,  aranjamente in cutii sau boluri de portelan si plante uscate pentru decoratiuni interioare.

Simfonia lalelelor este un spectacol de culoare si miresme imbietoare, un adevarat festival al primaverii care aduce iubitorilor de flori o ocazie inedita de a descoperi aranjamente florale deosebite si de ce nu, idei pentru aranjarea gradinilor personale.

Festivalul deja traditional Simfonia lalelelor aduna in mijlocul Pitestiului flori deosebite si oameni pasionati de tot ceea ce inseamna arta florala, intr-o atmosfera calduroasa de primavara. Noi vom mai merge si anul urmator si reveni cu amanunte.

Write A Comment