Noi credem că niciun nume nu este întâmplător, că fiecare poartă cu sine darurile și calitățile numelui care i-a fost dat. De aceea, de Sfânta Maria Magdalena, ne-am gândit la toate Mădălinele, Magdalenele și Magdele din lume ca la niște femei pline de dragoste. Pentru că Sfânta Maria Magdalena este cunoscută drept cea care ”mult a iubit”.

Maria Magdalena a fost lângă Iisus pe drumul Crucii și în momentul răstignirii. Maria Magdalena este prima care ajunge la mormânt. Maria Magdalena este cea care nu pleacă cu cei doi ucecinic (Ioan și Petru) și rămâne acolo să plângă. Ei i se arată Hristos, după Înviere. Ea este cea care vestește bucuria Învierii celorlalți apostoli.

Pentru marea ei dragoste, Maria Magdalena este mai mult decât prima femeie vindecată de Hristos (Evanghelia după Luca, 8.2), este ”apostol al Apostolilor” una dintre cele mai cunoscute Sfinte, o inspirație permanentă pentru artiști (pictori, muzicieni, dramaturgi), dar și pentru designerii noștri florali.

Pieter_Thijs_(attrib.)_-_Mary_Magdalene

Pieter Thijs – Mary Magdalene

De aceea, special pentru ea și toate cele care îi poartă numele, am creat un buchet de flori nou, delicat și plin de dragoste. Un buchet care se dăruiește, nu doar este dăruit. Un buchet plin de romantism, din trandafiri și bujori albi, plus fluturi roz de hortensie. Un buchet care spune ”Te iubesc”, prin fiecare petală.

flori-petale-de-dragoste-32687

Petale de dragoste

Comadă-l pentru cea care mult te iubește, pentru Magdalena din viața ta!

Write A Comment