Am putea spune cu usurinta ca iarna este anotimpul nostru preferat: cele mai multe sarbatori, diverse tipuri de decoratiuni si, desigur, bradul de Craciun. Pentru ca este una dintre cele mai importante perioade din an, ne pregatim in fiecare an cum se cuvine. Iata ce am pregatit anul acesta la Floria, pentru iarna.

Colectia speciala – Flori de Sfantul Andrei

Onomastica de Sfantul Andrei este una dintre cele mai importante din an. Nu stii ce flori sa oferi de Sfantul Andrei? In colectia noastra speciala de flori pentru Sfantul Andrei gasesti peste 100 de buchete de flori si aranjamente. An de an, cele mai comandate sunt aranjamentele in cutie, buchetele de trandafiri si buchetele foarte colorate, cu lisianthus, gerbera si mini rosa, care contrasteaza cu vremea si atmosfera de noiembrie. Preturile pentru buchetele de flori de Sfantul Andrei pornesc de la 165 lei. Acestea sunt livrate in termen de 2 ore oriunde in tara, iar livrarea este GRATUITA! Asadar, poti livra flori de Sfantul Andrei in Bucuresti, buchete de Sfantul Andrei in Timisoara, flori Sfantul Andrei in Cluj, aranjamente florale de Sfantul Andrei in Constanta sau in orice alt oras din tara. Si da, livram flori oriunde de Sfantul Andrei, chiar daca este zi libera.

Buchet de flori de 1 decembrie

Stim, si 1 decembrie este zi libera, insa noi vom lucra si vom livra ca in orice alta zi. Asadar, daca vrei sa marchezi cum se cuvine aceasta zi, poti comanda buchetul Hai, Romania, realizat in culorile steagului: rosu, galben si albastru. Buchetul special pentru Ziua Romaniei este compus din hortensie albastra, garoafe galbene si alstroemeria rosii. Poti comanda buchetul de flori de 1 decembrie oriunde ai fi, mai ales daca esti departe si vrei sa fii alaturi de cei dragi, de acasa.

Cadouri de Mos Nicolae. Flori pentru onomastica de Sfantul Nicolae

Pentru noi, cei de la Floria, si adultii, si copiii, au fost deopotriva cuminti. Pentru ei am pregatit o serie de cadouri, ce pot fi trimise in termen de 24-48 de ore in tara, sau in doua ore, in Bucuresti si o promotie speciala: pentru comenzile cu livrare in zilele de 2, 3 si 4 decembrie, Mos Nicolae livreaza impreuna cu o cutie de bomboane, din partea lui.
Nu am uitat nici de cei care isi serbeaza onomastica pe 6 decembrie, de Sfantul Nicolae: o colectie de aproape 100 de buchete de flori si aranjamente florale de Sfantul Nicolae. Asadar, daca vrei sa ii faci o surpriza frumoasa Nicoletei, Nicolei sau Niculitei, inspira-te din colectia noastra de flori de Sfantul Nicolae. An de an, Aranjamentul in cutie Delicat este in tpul preferintelor, urmat de buchetul de flori Inima Vesela si buchet cu flori albe. Fiind o sarbatoare de iarna, cele mai cautate flori de Sfantul Nicolae sunt trandafirii, ilexul, alstroemeria si garoafele.

Craciun de designer – decor special de Craciun, la tine acasa

Cum imediat dupa Mos Nicolae incepem sa ne decoram casele de Craciun. Daca ai visat mereu la un decor ca in filme, cu balustrada decorata, brazi de Craciun, aranjamente de masa sau pentru interior, ne poti chema in ajutor. Echipa Floria isi va trimite spiridusii designeri pentru a concepe, impreuna cu tine, cel mai frumos design de Craciun: intr-o tema aleasa de tine, cu un buget stabilit de tine. Gasesti mai multe informatii despre acest serviciu in pagina dedicata pentru decorul de Craciun.

Coronite de brad, aranjamente de Craciun

Daca preferi sa decorezi casa impreuna cu familia, poti alege din selectia noastra de coronite de brad si aranjamente de Craciun. Preturile pentru o coronita de Craciun pentru intrarea in casa incep de la 119 lei. Vei gasi diverse coronite si aranjamente de Craciun, cu decoratiuni naturale – conuri de brad, bete de scortisoara, lamaie uscata, portocale uscate – sau cu decoratiuni glamouroase: funde de matase, pene, globuri aurii.

Colectia speciala de Craciun

In cazul in care cei dragi sunt departe, nu uita sa le trimiti Craciunul in dar. In colectia noastra speciala de flori de Craciun vei gasi buchete de flori si aranjamente perfecte pentru a fi daruite: buchete cu flori de iarna si accesorii de Craciun; aranjamente florale cu elemente tipice, precum brad sau ilex; aranjamente de masa de Craciun sau mici decoratiuni de Craciun din flori naturale si brad. Livram pana in data de 24 decembrie, inclusiv, asa ca ai tot timpul sa alegi. Asa cum stii, livram buchete de flori si aranjamente de Craciun oriunde in tara, in doar doua ore de la plasarea comenzii si verificarea platii.

Flori pentru Sfantul Stefan

Sa nu uitam ca unii isi primesc cadourile dupa Craciun: daca ai o Stefana sau o Stefania in viata ta, nu uita sa ii trimiti flori de onomastica ei, sarbatorita in 27 decembrie. In colectia noastra speciala, flori de Sfantul Stefan, vei gasi florile ei preferate si buchete deosebite: Buchetul de flori Vise colorate sau Buchet cu trandafiri Pink Floyd. Desigur, si de aceasta data livram flori de Sfantul Stefan oriunde in tara, in doar doua ore de la plasarea comenzi si verificarea platii.

Write A Comment