Floria prezintă aranjamente florale pentru nunți din colecția

Floria Poudre d’Amour, la Expomariage

Floria Poudre d'Amour
Floria Poudre d’Amour

Floria, singura florărie online care participă la târgul pentru nunți Expomariage între 17-19 ianuarie la hotelul Marriott, prezintă în cadrul târgului o parte din colecția Floria Poudre d’Amour realizate de singurul master florist din Romania, Irene van der Geest.

Colecția intitulată Floria Poudre d’Amour cuprinde aranjamente elegante, inspirate de stilul francez romantic, natural și proaspat. Fără exagerări, dar cu o simplitate sofisticată și studiată, aranjamentele din colecția Floria Poudre d’Amour ascund acel “je ne sais quoi” ce le face remarcabile, fără efort.

În acord cu tendințele cromatice internaționale și culoarea anului, Radiant Orchid, aranjamentele ce vor fi prezentate în spațiul Floria de la Expomariage cuprind accente de violet, fuchsia si roz, aflate într-un echilibru încantator. Culorile pudrate și asocierile de nuanțe pastel din Floria Poudre d’Amour exprimă încredere în frumusețea naturală a florilor, pusă în valoare prin combinații realizate profesionist și cu bun gust.

Fie ca pregătesc o nuntă ca în povești, la palat, în natură sau la restaurant, sau o nuntă intimă alături de cei apropiați, miresele găsesc în colecția Floria eleganța sofisticată ideală pentru o zi memorabilă, ce va marca începutul unei noi etape a vieții lor.

Ideea începutului este susținută și transpusă în aranjamente prin selecția florilor cu un aer primăvăratic, precum lalele, zambile sau lisianthus, alături de trandafiri și orhidee.

Acestea spun discret o poveste despre dragoste, bucurie și armonie, și nu vor trece neobservate de invitați la o nuntă elegantă și rafinată.

În acest final de săptămână, din linia  Floria Poudre d’Amour vor fi expuse 15 aranjamente care rezistă și iși păstrează prospețimea și ținuta imaculată timp îndelungat.

Write A Comment