Stiați că 2 Aprilie a fost considerată Ziua Internațională a conștientizării Autismului și a fost stabilită de Organizația Națiunilor Unite în 2009?

Pentru a fi alături de persoanele cu autism,  joi, 3 aprilie 2014, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Radio din București, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism organizează evenimentul “SUFLET ÎN CULORI”, un concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

Concertul caritabil va fi susținut de trei tineri artiști români: soprana Rodica VICĂ, tenorul Ștefan POP, și violonistul Vlad MAISTOROVICI. Evenimentul va fi prezentat de actrița Manuela HĂRĂBOR și Marius CONSTANTINESCU.

Floria este unul din partenerii oficiali al acestui eveniment și vă încurajează să luați parte la dezvoltarea și conștientizarea nevoii de integrare în societate a persoanelor cu autism, prin participarea la acest concert.

Pentru acest eveniment, decoratorul nostru floral va realiza buchete care vor simboliza grija și tandrețea de care acești copii au atâta nevoie. Floria a pregătit buchete de flori elegante, care vor fi oferite artistelor care vor urca pe scena Sălii Radio. Am ales orhidee cymbidium albe – simbolul tandreții și al purității, fire elegante de lisianthus, grandioasele cale mov și trandafiri crem delicați.

În România, sunt aproximativ 30 000 de persoane care suferă de tulburări din spectrul Autismului. În lume, 1 băiat din 84 și 1 fetiță din 157 suferă de autism, o boală care poate să apară în orice familie, indiferent de rasă, etnie, zonă geografică sau nivel de educație.

Autismul nu se poate vindeca, însă prin intervenția unor persoane abilitate în educarea copiilor, 74% dintre aceștea pot ajunge să ducă o viață independentă și de ce nu, fericită. Așadar, vă invităm și pe dumneavoastră să fiți alături de ei, joi seară și să vă bucurați de un concert grandios.

autismului

Write A Comment