Au nevoie barbatii de o zi doar a lor?

S-a votat, e oficial! 5 Mai e Ziua Barbatului! Misoginii afirma cu rigurozitate ca barbatul oricum are 365 de zile pe an, uneori sarbatoresc si de mai multe ori pe zi. Feministele oscileaza totusi intre generozitate si putina indoiala: Daca ei considera ca au nevoie de o zi speciala, doar a lor, fie, n-o sa le mai reprosam nimic de data asta! 🙂

Pe data de 5 mai, barbatii nu ar trebui sa se mai simta deloc defavorizati. Asa cum doamnele sunt privilegiate cu doua sarbatori – 1 si 8 Martie- cand li se iarta (aproape) orice, barbatii au luat atitudine: au votat pentru o zi doar a lor.

De Ziua Barbatului, daruieste flori barbatilor pe care ii apreciezi

Florile pot fi cadoul perfect pentru ziua barbatului – 5 mai, daca vorbim de un barbat elegant care se respecta sau unul care este foarte greu de multumit. Este gresit sa spunem (si sa si credeam) ca florile trebuie oferite doar femeilor. Si barbatii apreciaza foarte mult un buchet de flori, oferit din toata inima.

Nu e nimic iesit din comun, sa oferim flori barbatilor importanti din viata  noastra: iubitul, sotul, tatal, (ordinea e aleatoare), unchiul, bunicul, profesorul preferat, colegul de munca sau alte figuri importante masculine care ne-au marcat viata.

Floria a pregatit buchete si dulciuri speciale pentru barbati. Daruieste pe 5 mai flori barbatilor pe care ii apreciati!

Write A Comment