Credeti sau nu in ziua Sfantului Valentin, noi spunem ca este oricum o ocazie buna sa ii reamintiti iubitei, sotiei, prietenei – ca o iubiti si ca o apreciati! Si ce metoda mai buna de a-i transmite mesajul vostru de dragoste poate fi mai simpla si la indemana decat un buchet de flori oferit cu dragoste?

Noi, la Floria.ro, pretuim dragostea si sentimentele frumoase! De aceea am creat buchete speciale, dedicate acestei ocazii, purtatoare de mesaje de dragoste astfel incat nimeni sa nu uite sa isi deschida sufletul si sa daruiasca flori din dragoste, pe 14 februarie mai mult decat oricand.

Si. cu toate ca dragostea e frumoasa cand e spontana, poate putina planificare nu strica: pentru comenzile lansate pana pe 10.02.2011, avem o oferta speciala de 12% discount la 12 buchete de flori care exprima DRAGOSTEA ! Nu uitati insa sa folositi codul de reducere  SFVAL001 (se introduce in cosul de cumparaturi cand lansati comanda).

E adevarat ca dragostea nu are nevoie de o data anume sa fie declarata sau reamintita, dar daca tot orasul va fi inundat de inimioare si trandafiri…de ce nu ati profita de ocazie sa va marturisiti (inca o data) sentimentele. Sau…poate fi doar o zi obisnuita in care oferiti flori!

2 Comments

  1. La ce bun toate astea daca nu puteti livra in timp util?! Multumesc pentru „surpriza” … Sa vad cum o scot la capat de pe la tarabe, ca din online … nici o sansa!

    • Eugen NE CEREM SCUZE! Speram ca pana acum buchetul a ajuns la destinatie si ne pare extrem de rau de intarziere. A fost o zi aiurea! Desi am oprit preluarea de comenzi din timp, desi am avut personal suplimentar, masini, flori, de toate – cu toate astea lucrurile au mers prost. Romcard a cazut de 99 de ori si ne-a stricat toata ziua, telefoanele au sunat permanent si nu ne-au permis sa raspundem la toate apelurile, zeci de destinatar(e) nu au fost de gasit la adresa initiala si ne-au intarziat soferii cu drumuri suplimentare, un sofer a cedat psihic si a fugit in ceata … Pe scurt, o zi cu ghinion.

      Stim ca astea nu sunt problemele tale sau ale altor clienti pe care i-am dezamagit, am vrut doar sa iti spunem adevarul. Vom incerca sa tragem concluzii, sa gasim solutii si pe viitor sa nu mai avem asemenea situatii. Si, fata de tine si ceilalti carora le-am gresit, promitem sa ne revansam de Dragobete.

Write A Comment