Noi inceputuri, despre asta e toamna lui 2014 pentru Floria.ro. Ne schimbam dar, speram noi, numai in bine. Numele ne ramane acelasi, insa felul in care vedem lucrurile si felul in care vorbim devin altele.

De acum, Floria.ro e pentru barbatul care stie ca florile nu il fac automat gentleman; e pentru barbatul care alege sa arate femeilor ce simte, iar florile sunt mereu un aliat de incredere in aceasta misiune, dar nu singurul; e si pentru barbatul care greseste, dar isi da seama de greseala lui si incearca sa o indrepte in toate felurile posibile, stiind ca un buchet de flori nu e suficient.

Nu buchetele de flori transforma un barbat intr-un gentleman, ci lucrurile pe care le spune si le face intre momentele in care ofera buchetele de flori. Ne-am uitat bine in jur inainte sa cotim pe aceasta cale si ne-am dat seama ca barbatii educati şi cu bun simt, care stiu sa faca orice femeie (sotie, iubita, mama sau colega de business) sa se simta speciala, trebuie incurajati. Poate mai mult ca oricand, lumea noastra are nevoie de astfel de barbati.

Cu o floare nu se face primavara, stim asta la fel de bine cum stim ca un buchet de flori nu transforma un barbat intr-un gentleman. Dar il poate inpira să devina. Si alaturi de atitudinea lui, gesturile si vorbele bine alese, micile surprize pe care le pregateste, florile construiesc un tablou perfect. Floria.ro e pentru gentlemanul din fiecare.

 

 

Write A Comment