Fie ca vrei sa-ti decorezi casa de Paste sau doar simti nevoia de o atmosfera fresh si colorata, florile sunt alegerea perfecta. Vesele si parfumate, florile vor oferi o nota rustica si confortabila caminului tau, iar tu te vei bucura de atingerea naturii chiar la tine acasa. In articolul pe care urmeaza sa-l citesti, iti vom oferi cateva sfaturi si sugestii despre cum sa-ti impodobesti casa cu flori de Paste.

Alege aroma potrivita

Pe langa elementul vizual, florile sunt iubite pentru parfumurile lor delicate. Iar daca iubesti o anumita aroma, alege florile pentru casa in functie de aceasta. Unele plantute vin cu un parfum mai puternic, in timp ce altele se lauda cu unul subtil si delicat. Iar daca esti in pana de idei, iti recomandam iasomia, crinii, gardeniile si trandafirii.

Coloreaza masa

O masa de Paste trebuie sa fie vesela si plina de nuante vii. Coloreaz-o folosindu-te de cateva aranjamente de Paste. Cateva ghivece sau vase cu flori parfumate asezate in linie pe masa de Paste vor transforma complet atmosfera.

Da viata buchetelor vechi

Ofera-le o noua sansa florilor rupte sau pe cale de a se ofili. Taie tulpinile si lasa florile sa pluteasca pe un vas din ceramica plin cu apa. Te vei bucura de aromele florale si de culorile vii mai mult timp cu ajutorul acestei compozitii romantice si sofisticate.

Trezeste-te cu arome speciale

Daca ai loc pe noptiera, decoreaz-o cu cateva ghivece sau vaze cu flori. Ce poate fi mai frumos si mai relaxant decat a-ti incepe ziua cu parfumuri florale? Alege flori de trandafir, liliac sau crini care sunt cunoscute si atat de iubite pentru parfumurile lor minunate.

Ghivece amuzante facute de mana

Orice obiect poate deveni un ghiveci de flori daca ai putina imaginatie si timp liber. Ai o pereche de cizme de cauciuc pe care nu le mai folosesti? Umple-le cu pamant si transforma-le in ghivece de flori. Cescutele de ceai ramase fara maner sau cu vopseaua decojita se pot transforma in suporturi de flori elegante si rustice. De asemenea, orice sticla sau borcan vechi poate deveni imediat o vaza stilata.

Rafturi pentru flori din cutii de lemn

Daca ai prin casa cateva cutii de lemn pe care te gandeai sa le arunci, ofera-le o noua viata sub forma unor rafturi pentru flori. Acopera-le cu un strat protector de lac si agata-le pe pereti pentru a oferi casei tale o nota primitoare si traditionala.

Mergi pe o singura culoare

Daca iti plac decorurile mai simple, iti recomandam sa alegi un ghiveci sau o vaza in aceeasi culoare ca si florile. O sugestie ar fi sa mergi pe un vas complet alb pe care sa-l infrumusetezi cu un buchet de crini sau narcise.

Write A Comment