Trecem cu totii printr-o perioada incerta si dificila. Iar fiecare dintre noi o traieste diferit. Sigur ca ne dorim cu totii sa ne pastram calmul si sa ne continuam viata normal, insa cu responsabilitate. Noi credem ca cel mai bun lucru pe care il putem face in aceste momente este sa respectam cu totii regulile, sa ne sustinem reciproc si sa nu uitam ca un gest frumos poate insemna enorm. La Floria am luat o serie de masuri de preventie, care sa ne permita desfasurarea activitatii in conditii optime si sigure pentru toata lumea. Pentru ca unul dintre indemnurile principale la care aderam zilele acestea sustine distantarea sociala si reducerea iesirilor din mediul controlat al casei, multi dintre noi nu putem fi alaturi de cei dragi, nu ne putem bucura la fel de mult de natura si nici de florile care ne inveselesc fiecare zi de primavara. Asa ca, te indemnam sa faci un gest frumos, sa le aduci o bucurie si sa le trimiti putina natura in dar. Noi ne-am preocupat ca totul sa fie conform. Ti-am lasat mai jos toate masurile pe care le-am luat, astfel incat surprizele tale sa ramana placute!

Florile

In mod normal, florile sunt tinute in incaperi sterile, iar vasele in care sunt tinute si suprafetele pe care sunt asezate sunt dezinfectate zilnic, pentru a preveni raspandirea bacteriilor care le-ar putea afecta. Continuam cu rigurozitate acest demers si in aceasta perioada. Vasele si suprafetele sunt dezinfectate zilnic, cu solutii care distrug in intregime bacteriile, fara insa a afecta prospetimea florilor sau calitatea acestora. Instrumentele pe care le folosim pentru prelucrarea florilor (foarfece, clesti, cutite, ghilotina) se folosesc exclusiv pentru acestea, stau in permanenta doar in atelierele florale, pe mesele de lucru si sunt in permanenta dezinfectate. De asemenea, mesele de lucru sunt curatate si dezinfectate dupa fiecare buchet realizat.

Personalul

Personalul este instruit sa respecte toate normele de igiena. Toti decoratorii nostri florali poarta manusi si masti in timpul programului. Avem grija ca ei sa aiba mereu la indemana solutii dezinfectante, iar uniformele si protectiile lor sa fie adecvate. Angajatii nostri sunt instruiti sa stea acasa in cazul in care prezinta simptome si sa anunte imediat autoritatile si conducerea.

Livrarea produselor

Produsele care pleaca din atelierul nostru catre destinatiile alese de tine sunt, deci, conforme si sigure. Curierii nostri igienizeaza in permanenta masinile destinate transportului, au la indemana masti, manusi si dezinfectanti. Te incurajam sa ne scrii in comentariile comenzii daca vrei ca produsele pe care le livram sa fie lasate la usa, pentru a evita contactul direct intre destinatar si curier. Nu iti face probleme, ne vom ocupa sa anuntam destinatarii de surpriza, fara sa o stricam! Daca vrei, totusi, sa inmanam comanda ta personal, trebuie sa te anuntam ca am instruit personalul sa pastreze o anumita distanta fata de persoanele cu care intra in contact. In cele mai multe cazuri, predarea produselor se va face purtand manusi si masti.

Plata

Asa cum stii, la floria.ro nu exista posibilitatea platii cu cash. Raman in continuare platile cu cardul sau transferul bancar, 100% sigure.

Programul

Continuam sa livram in DOUA ore in toata tara, intre orele 08.00 si 22.00. Scopul nostru, in aceasta perioada, este sa aducem cat mai multa bucurie, in deplina siguranta.

Buchet de flori – Esti adorabila!

240,00 LEI

Bucurie la cutie!

290,00 LEI

Write A Comment