Luna martie inseamna primavara si nou inceput. Cultura populara romaneasca vine si cu o sarbatoare pe masura: Martisorul. Apoi, la doar o saptamana, sarbatorim Ziua Femeii. Si toate aceste evenimente au ceva in comun: florile de primavara.

Poti spune ca e primavara cu adevarat abia atunci cand vezi primul buchet de ghiocei. Sau cand simti in aer miros de zambile. Stim sigur ca iti face placere sa primesti flori in luna martie, insa ce flori, mai exact? Sau ce cadouri? Cum ti-ar placea sa iti fie oferite acestea si de catre cine?

Pentru ca ne dorim sa aflam ce flori si ce cadouri isi doresc femeile in luna martie, am initiat un sondaj si te rugam si pe tine sa il completezi. Fiecare parere conteaza si ne ajuta sa ne conturam mai bine o opinie despre produsele pe care sa le vindem si sa le recomandam clientilor nostri.

Poti completa si tu chestionarul nostru. Dureaza mai putin de doua minute si primesti si un cadou din partea noastra la final! In plus, iti faci opinia auzita si noi promitem sa o ducem mai departe.

Ce vrem sa stim cu acest sondaj cu privire la florile pe care isi doresc romancele sa le primeasca in luna martie? Ne intereseaza sa stim cat de des primesti sau oferi flori. Ce flori iti place sa primesti, cu ce ocazie si de la cine. Stiind aceste lucruri vom ajunge la acesti oameni si le vom spune, din nou, cat este de frumos sa oferi flori. Le vom spune care sunt florile preferate, la modul general, atunci cand ne intreaba acest lucru, inainte sa se decida asupra unui buchet. Ne ajuta sa ne imbogatim oferta de produse cu alte lucruri pe care ti-ai dori sa le primesti: bomboane, accesorii, parfumuri. Sau sa venim cu noi buchete si aranjamente cu florile tale preferate.
Asadar, iti multumim in avans pentru ca ai completat chestionarul nostru. Ne ajuta pe noi, pe clientii nostri barbati si, speram noi, pe doamnele care, de acum inainte, vor primi exact ce le place!
Promitem sa revenim si cu raspunsurile finale in curand, tot aici, pe blog!

Write A Comment