Se apropie Craciunul lui 2010. Un brad impodobit de Sarbatoare si cei dragi in jurul sau ne fac sa privim cu mai mult optimism la un 2011 incert. Deja incepem sa ne simtit mai buni, mai darnici, mai pozitivi. Suntem obisnuiti cu brazii taiati, din import, intrucat noi nu prea mai avem ce taia prin padurile patriei. Dar daca am incerca un brad natural, viu, in ghiveci? Unul care poate fi pastrat in casa tot anul si ornat de fiecare Craciun?

In toata lumea creste de la an la an numarul celor care aleg un brad in ghiveci in locul unuia taiat. Fie ca il veti pastra in casa si in anii care urmeaza sau il veti planta in gradina, bradul natural viu este o alegere ecologica si mult mai frumoasa. El nu se scutura, nu se lasa, nu se arunca. Poate fi impodobit si despodobit si ne poate aduce bucurie in suflet mai multa vreme.


Am ales specii deosebite de brazi potriviti pentru a putea fi crescuti de oricine chiar si intr-un apartament. Acesti brazi rezista de la minus 5 la plus 30 de grade Celsius, si nu depasesc 2 – 2,5 metri inaltime. Am ales si pentru orice buzunar, brazi de la 49 la 249 de lei, intre 50 de cm si 175 cm.
Pe langa preocuparea pentru mediul inconjurator, Floria.ro a ales sa doneze 10% din incasarile obtinute prin vanzarea brazilor in ghiveci catre Organizatia Salvati Copiii Romania, inspirati fiind de Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment anual ajuns la a 11-a editie. Acesti bani vor ajuta la hranirea, imbracare si mai ales educarea copiilor care au avut ghinionul sa nu mai aiba o familie in jurul lor.
Pana in prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de suportul Salvati Copiii pentru a putea fi reintegrati social si educational. In primele noua editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.000.000 Euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru dotarea cu carti a bibliotecilor scolare (primele doua editii) si pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 10.400 de copii saraci.
Floria este un magazin de flori si buchete online al carui focus nu sunt brazii. Am lansat aceasta campanile pentru ca ne preocupa mediul in care traim si am vrut sa oferim o bucurie copiilor carora nu le trimite nimeni flori si, uneori, nu primesc nici macar o jucarie, o masa deosebita sau un zambet.
Uite-te ce Brazi de Craciun am ales anul asta si comanda-l din timp pe al tau, nu am adus atat de multi si nici pe 24 decembrie nu merita sa alergi dupa brad …

6 Comments

Write A Comment