Vine Valentine’s Day! Ca in fiecare an, barbatii din Romania sunt supusi provocarii de a surprinde persoana iubita, de a o face sa se simta speciala si de a-i oferi o zi memorabila. Unora le place, altora nu, dar toti stiu ca Valentine’s Day este o zi importanta.

 “Era o zi simpla, nu sarbatoream. Ofeream un buchet de flori, dar atat. Acum insa e ziua iubitei mele, deci trebuie sa fie ceva de acum incolo.”

Marius, 30 ani, Manager IT

Valentine’s Day poate fi o confirmare, o continuare sau pur si simpul un inceput. In oricare din cazuri, este Ziua Z.”

Andreas, 19 ani, Student

“Nu pot sa vorbesc frumos despre Valentine’s Day. Nici daca ma gandesc nu pot sa vorbesc frumos. Marketing dus la extrem, femei care asteapta cadouri, flori…  nu fac, imi pare rau.”

Vlad, 39 ani, Manager Comunicare

 “E simplu, daca vrei sa joci in piesa asta, poti sa o faci. Pana la urma nu e mare lucru sa faci cadou o floare! Valentine’s Day aduce soarele in cuplu, iti da un motiv sa faci un gest dragut, daca ai nevoie de unul.”

Stefan, 38 ani, Manager PR

“Se spune ca in viata trebuie sa faci lucrurile la varsta potrivita. Cred ca Valentine’s Day este ocazia sa iti arati dragostea, potrivita pentru toate varstele.”

Paul, 26 ani, Inginer

 “O floare poti sa o dai oricand. Dar de Valentine’s Day, daca vrei sa fie bine, trebuie sa oferi un buchet de flori prietenei.”

Tudor, 28 ani, Project Manager

 “Eu nu ratez niciodata Valentine’s Day. E siropos, dar imi place tocmai de-asta. Ca iubita mea se asteapta la ceva-ceva, iar eu fac mereu mai mult si o impresionez. Ii iau flori, pregatesc o cina, o bijuterie, vad eu. Dar mereu ii depasesc asteptarile.”

Bogdan, 25 ani, Specialist Marketing

Pentru tine ce inseamna Valentine’s Day? Oferi flori de Valentine’s Day? Sau ce faci cu aceasta ocazie pentru persoana iubita?

 Daca iti cauti inspiratie, iata care au fost cele mai apreciate buchete de flori de Valentine’s Day anul trecut.

Buchet de 23 trandafiri rosii
flori-buchet-de-23-trandafiri-rosii-28934

Buchet de 101 trandafiri rozflori-buchet-de-101-trandafiri-roz-28941

Pachet Cucereste-o
flori-cucereste-o-28374

Write A Comment