Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este floarea preferata.

De obicei, se poate ghici usor care este floarea preferata a unei femei: fie are vreun tatuaj cu floarea preferata, fie ce inconjoara de haine si obiecte cu simbolistica adiacenta florii respective, fie reiese acest lucru din discutiile cu ea. Uneori, daca totusi aceasta informatie nu reiese de nicaieri, o poti intreba pe cea mai buna prietena – fetele stiu totul unele despre altele.

Cum alegi buchetul de flori potrivit

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este genul de parfum preferat.

Daca, totusi, nu reusesti sa afli care sunt florile preferate, atunci va trebui sa alegi un buchet cu mai multe tipuri de flori si, daca vrei sa adaugi flori parfumate in buchet, atunci le vei putea alege in functie de tipul de parfum pe care il poarta de obicei: fresh, fructat, floral, dulce etc.

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este emotia pe care vrei sa o stimulezi.

Alegi florile din buchet si culoarea fiecarei flori in parte in functie de ideile pe care vrei sa le transmiti si de emotiile pe care vrei sa le stimulezi.

De exemplu, toata lumea stie ca trandafirii rosii simbolizeaza iubirea pasionala, intima. Dar numai cativa cunoscatori si florarii iscusiti stiu ca hortensiile reprezinta afectiune si recunostinta, liliacul alb reprezinta inocenta, in timp ce liliacul violet este simbolul primei iubiri. Gerbera semnifica iubirea de adevar, amaryllis reprezinta admiratie, pasarea-paradisului reprezinta veselie si entuziasm, gladiolele sunt semn al tariei de caracter, lalelele sunt simbol al iubirii perfecte si tot asa mai departe.

Din acest punct de vedere este bine sa intrebi maestrii florari care sunt florile care transmit ceea ce vrei sa ii spui persoanei care primeste buchetul de flori, fara a mai fi nevoie de cuvinte.

buchet de flori de toamna perfect

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii care este semnificatia paletei de culori.

Florile rosii simbolizeaza prin cromatica petalelor pasiune, energie si dorinta, florile portocalii atrag atentia si reprezinta entuziasm, incurajare, veselie si creativitate, florile galbene sunt flori solare, ce reprezinta inteligenta, pofta de viata si bucurie, iar florile albe sunt simbol al puritatii, al inocentei, al seninatatii.

In acelasi timp, florile albastre simbolizeaza speranta si iubirea de frumos, florile violet reprezinta mandrie si succes, iar florile verzi sunt simbol al optimismului si al puterii de reinventare.

In crearea unui buchet, trebuie sa ai grija cum se imbina simbolistica florii ca atare cu semnificatia cromatica a acesteia. De aceea este bine sa ceri o parere avizata atunci cand vrei sa creezi un buchet special care sa graiasca in locul tau.

Pentru buchetul de flori perfect… trebuie sa stii cat de conformist iti doresti sa fie buchetul.

In primul rand, trebuie sa te gandesti daca vrei un buchet de flori sau daca vrei un aranjament floral. In al doilea rand, va trebui sa stii si daca vrei un buchet dintr-un singur tip de flori sau daca iti doresti un buchet asortat.

Apoi, va trebui sa stii daca femeii pentru care iei acest buchet de flori special ii plac lucrurile facute altfel, respectiv daca ii va placea un buchet de flori care sa contina conuri de brad, ramuri, fire de bambus si alte astfel de artificii care asigura un aspect deosebit buchetului de flori, dar care nu sunt pe gustul tuturor.

Daca inca nu te poti hotari cum ar trebui sa arate buchetul de flori perfect, apeleaza la florarii nostri, si gandeste-te la trasaturile specifice persoanei pentru care va fi creat buchetul. Astfel, va lua nastere un buchet de flori special pentru o persoana cu totul speciala.

Write A Comment