Stim ca Ziua Indragostitilor e in fiecare zi. Si stim ca fiecare loc de munca e frumos in felul lui. Ca iti adduce satisfactii si ca te bucuri real de ceea ce faci.

Dar parca altfel stau lucrurile atunci cand in loc sa sarbatoresti… muncesti. Daca ai unul din job-urile de mai jos… te intelegem si suntem alaturi de tine!

5 job-uri pe care nu vrei sa le ai de Valentine’s Day

Ospatar

Toata lumea stie ca de Valentine’s Day TREBUIE sa mergi la o cina romantica. E un fel de regula nescrisa. Si nici macar nu suna rau. Parca ti-ai dori si tu sa faci asta doar ca, in loc sa fii cu iubita/iubitul la cina, trebuie sa lucrezi. Si sa ii vezi pe altii cum fac asta, chiar in fata ta. Partea pozitiva aici? Daca “reprogramati” cina de Ziua Indragostitilor pentru ziua urmatoare, de exemplu, stii sigur ca macar va fi mai putin aglomerat. 

5 job-uri pe care nu vrei sa le ai de Valentine’s Day: ospatar

Ghid de turism

Cum iti suna un weekend la Paris de Ziua Indragostitilor? Sau poate in Venetia? Stim, si noua ne-ar placea. Dar daca ar fi sa te duci impreuna cu un cuplu? Stii, sa fii ghidul lor in weekend-ul acela. Sa le arati orasul romantic in timp ce se plimba de mana. Sa admirati apusul pe Sena intr-un bateaux mouche. Ei doi, orasul romantic, vederea catre turn. Si tu…

Consilier vanzari la magazinele de bijuterii

Diamantul perfect, inelul de logodna clasic sau un colier spectaculos? Cadoul la care viseaza multe fete de Ziua Indragostitilor. Saaaau cadoul pe care il recomanzi cel mai des, atunci cand ai un astfel de job. Chiar si de Ziua Indragostitilor. But hey, diamonds are a girl’s best friends!

Florist

Oh, aici te intelegem cel mai bine. Stim, si noua ne place job-ul nostrum la nebunie. Nu, nu l-am schimba niciodata. Nu, nu ne plangem. Dar te intelegem cand spui ca pentru tine Ziua Indragostitilor incepe pe 12 februarie si se termina pe 15 si nu o petreci niciodata cu jumatatea ta. Ci cu colegii tai, facand buchete spectaculoase pentru… jumatatile altora. 

Asadar, daca ai ajuns pana aici si ai citit tot ce spuneam, ba chiar ai si norocul sa iti petreci Ziua Indragostitilor cu partenerul/a, nu uita ca nu toti se pot bucura de asta. Asa ca, oricat de absorbit de dragoste ai fi, nu uita sa fii amabil cu toti cei de mai sus. Petrec Ziua Indragostitilor muncind astfel incat ziua ta sa fie perfecta. 

Write A Comment