A fost odată, ca niciodată, un buchet de flori lăsat pe malul mării. L-au ocolit zeci de perechi de îndrăgostiți, l-au udat valurile, fire de nisip s-au băgat printre petale și chiar câțiva pescăruși l-au ciupit de frunze. Nu foarte tare, doar puțin, cât să vadă dacă are gust de pește. Și, cum nu avea, l-au lăsat curând în pace, în voia nisipului și a valurilor.

Buchetul acesta avea cu el și un bilețel. Un bilețel pe care nimeni nu a îndrăznit să-l citească, cu un mesaj important. Nu era un mesaj lung, doar foarte important. Încă nu vă putem spune care era, dar vă asigurăm că nu era un mesaj oarecare.

Toți cei care treceau pe lângă el îl admirau, îl studiau, dar nu se apropiau prea tare de el. Era înconjurat de o aură de mister care îl proteja, probabil. Până când, pe la ceasul al 2-lea al amiezii, pe plajă a apărut un cuplu ciudat. Ciudat nu pentru ca arătau ciudat sau mergeau ciudat. Doar vorbeau ciudat. Puține cuvinte, apăsate, spuse nici prea tare, nici prea încet, uneori fără prea mare noimă. Și mai era ceva straniu la ei, deși mergeau împreună, nu se țineau de mână. Era clar, însă, că se iubesc.

S-au așezat pe plajă. Ați ghicit – lângă buchetul de flori, pe care, de altfel, nici nu-l văzuseră când s-au așezat lângă el. Nu știm exact de ce, dar după câteva minute au început să se țină de mână. Fără zgomot, bilețelul a căzut în nisip. ”Chiar dacă nu știu să-ți spun că te iubesc, te iubesc!”.

Și-am încălecat pe-o roată și v-am spus povestea toată. Aproape toată, de fapt, mai avem niște sfaturi despre cum și ce fel de flori să oferiți pe plajă, la mare. Buchetele minunate, lăsate pe mal, mereu gata să-ți sară în ajutor, se găsesc doar în povești. Pe cele adevărate e bine să vi le comandați de la Floria.

Recomandări de vară, de plajă:

  • oferiți florile la sfârșitul plimbării, pentru a nu se ofili, până ajungeți în cameră; cel mai bine este să apelați la un curier (Floria, bineînțeles), care să vi le aducă, exact în momentul dorit;
  • alegeți flori rezistente;
  • alegeți flori viu colorate, sunt mult mai răcoritoare buchetele care combină tipuri diferite de flori, în culori diferite.

flori-declaratie-de-dragoste-32411

Declarație de dragoste

flori-noapte-de-vara-32567

Noapte de vară

 

Write A Comment