Se spune că sunt atâtea feluri de a iubi, pe cât de mulți oameni sunt. Totuși, există sentimente, emoții, întâmplări, gesturi, care fac ca poveștile de dragoste să semene între ele, mai puțin sau mai mult.

Sunt relații pline de pasiune, sunt relații pline de romantism, sunt relații ”cu picioarele pe pământ” și relații ”cu capul în nori”. Sunt relații în care cei doi simt că se cunosc dintotdeauna sau relații în care cei doi se descoperă în fiecare zi. Sunt relații pline de speranță, dar și relații care trăiesc clipa.

Pentru că relațiile sunt așa cum sunt cei doi, cu calitățile, dar și cu defectele lor. Nu există relații perfecte, dar, în același timp, fiecare relație este perfectă pentru momentul și pentru felul de a fi al celor doi.

Din fiecare relație, oamenii învață. Învață cea mai importantă lecție a vieții lor, aceea de a iubi. Unii își fac temele conștiincios, citesc cărți suplimentare, alții abia reușesc să deschidă manualul. Însă nu asta e important, important e ca fiecare să dea tot ce are mai bun, atât cât poate.

Pe 14 februarie, vine Ziua Îndrăgostiților. E o zi în care fiecare se gândește mai mult la povestea de dragoste pe care o trăiește. O zi în care încearcă să dăruiască mai mult, să-l ajute pe celălalt să-i simtă dragostea.

Și noi ne-am gândit la poveștile voastre de dragoste și am creat 20 de buchete de flori, unele mai delicate, altele mai vesele, unele pline de pasiune, iar altele foarte elegante și prețioase. Așa că, indiferent cum arată povestea ta de iubire, colecția noastră o poate cuprinde într-un buchet (sau un aranjament). Iar dacă ești unul dintre cei mai sârguincioși, care își fac temele mai mult decât conștiincios, avem și câteva pachete speciale, de Valentine’s Day.

flori-doar-tu-33334

flori-marea-dragoste-33332

moet

seara romantica

Înainte de a alege cadoul, citește, însă, câteva sfaturi care te vor ajuta să iubești mai frumos:

♥ Învață să asculți, să fii atent la celălalt, să înțelegi ce-și dorește cu adevărat. Renunță la propriile așteptări și lasă-i libertatea de a fi și de a reacționa, așa cum simte.

♥ Dăruiește mai mult! Există o mare diferență între a dărui pentru că vrei să-l vezi pe celălalt fericit și a dărui pentru a primi ceva în schimb. Atunci când vei reuși să dăruiești sincer, dragostea voastră va crește și va fi mai puternică decât orice.

♥ Nu încerca să-l schimbi pe celălalt. Singurul pe care îl poți schimba ești tu. Fii cea mai bună versiune a ta!

♥ Fii răbdător! Chiar și în lumea aceasta în care totul se întâmplă repede și totul este urgent, trebuie să ai răbdare. Fiecare relație se maturizează în ritmul ei, nu te grăbi! Însă, poți să te grăbești să-i comanzi cadoul de Valentine’s Day, pentru că vei primi, din partea noastră, un discount.

Write A Comment