Există locuri pe care le iubești, pentru că le cunoști, și locuri pe care le iubești, pentru că visezi să le cunoști. Există destinații de vacanță pe care le planifici cu mult timp înainte, minuțios. Și există călătorii pe care le faci spontan, fără să știi când vei pleca sau unde. Dar, indiferent dacă îți place muntele sau marea, dacă preferi marile orașe sau satele izolate, dacă iubești România sau țările exotice, cel mai important loc la care vrei să ajungi și în care vrei să rămâi este inima celei pe care o iubești (sau a celui pe care îl iubești).

Pentru că nicio vacanță nu e vacanță, nicio vară nu e vară, dacă nu o împarți cu EA, la fel cum, pentru ea, nici cel mai frumos loc din lume nu e atât de frumos, dacă nu îl împarte cu tine. Așa că, vara asta, ne-am propus să-ți oferim nu doar o nouă colecție, cu noi buchete și aranjamente, ci 20 de ”portaluri” bogat împodobite, către inima ei, 20 de vacanțe perfecte în doi, care vă vor uni și vă vor face să trăiți mai intens dragostea voastră.

Credeți că e o promisiune prea mare pentru niște buchete de flori? Ei bine, nu am spus-o noi, ci alții mai înțelepți – florile sunt adevăratul limbaj al dragostei iar dragostea este drumul cel mai scurt dintre două inimi.

flori-aroma-dragostei-32414

Aroma dragostei


flori-vara-parfumata-32403

Vară parfumată

Am folosit, în principal, hortensii multicolore, pentru că hortensia semnifică dragostea, recunoștința și sinceritatea în iubire, dar am inclus și toate celelalte flori ale dragostei – trandafiri, lalele, crini, frezii sau gerbera – în cele mai vii culori. Așa că te așteptăm pe site, pe https://www.floria.ro/ocazii/flori-vara, pentru a-ți arăta toate traseele către singurul loc din lume, cu adevărat important, în care vrei să ajungi vara asta.

Adună-ți tot entuziasmul și nu întârzia!

Write A Comment