Ziua imbratisarii pasiunilor se sarbatoreste in fiecare an, in intervalul 10-16 iulie. Scopul acestei sarbatori este de a indemna oamenii sa acorde mai mult timp si interes pasiunilor pe care acestia le au. Fie ca iti place sa inoti, sa zbori cu parapanta, sa pictezi, sa dansezi sau sa gatesti, Ziua imbratisarii pasiunilor iti ofera ocazia de a te bucura de hobby-ul tau practicand acele activitati care te relaxeaza si iti fac placere.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta cateva metode prin care sa profiti la maxim de Ziua imbratisarii pasiunilor.

Cum sarbatoresti Ziua pasiunilor?

  • Stabileste care e hobby-ul tau

Stabileste care este hobby-ul tau. In cazul in care ai mai multe pasiuni si nu te poti decide asupra uneia singure, fa un chestionar pentru a determina ce ti se potriveste cel mai bine conform personalitatii. Iti place sa faci poze, sa decorezi sau poate vrei sa te ocupi cu aranjamentele florale.

  • Gandeste-te la cateva activitati relevante hobby-ului tau

Gandeste-te la cateva activitati care sa implice pasiunea ta. Daca iti place sa faci poze, atunci poti merge sa fotografiezi instantanee cu oameni, pe strada sau cu animalele din parcul natural aflat in vecinatatea orasului tau.

  • Gaseste alti oameni cu aceeasi pasiune ca a ta

Pot fi prieteni, rude, cunostinte sau chiar oameni necunoscuti intalniti in comunitatile online dedicate hobby-ului pe care tu il ai. A intalni si a cunoaste oameni care iti impartasesc pasiunea poate fi o modalitate de a-ti extinde grupul de prieteni si de a afla noi informatii din zona ta de interes ori din domenii similare.

  • Urmeaza un curs

Urmarea unui curs este o alta modalitate de a cunoaste oameni noi si de a-ti pune in practica pasiunea. In cazul in care esti pasionat de aranjamentele florale deosebite, te poti inscrie la un curs de ikebana. Acolo vei invata ca hortensiile se potrivesc foarte bine alaturi de trandafiri ori garoafe si ca daliile sunt mereu o alegere simpatica intr-un buchet. Totodata vei deprinde notiuni de simetrie, vei intelege tema scurgerii timpul de care se tine cont in aranjarea plantelor si multe alte aspecte.

  • Monetizeaza-ti pasiunea

Transforma-ti pasiunea intr-o sursa de venit. Ofera la randul tau cursuri de ikebana, mergi la diverse evenimente si ofera-te sa fii tu cel care imortalizeaza momentele sau vinde-ti tablourile online. Astfel vei reusi sa transformi pasiunea ta intr-o activitatea pragmatica, care sa iti aduca bani si care, in timp, poate deveni o sursa sigura de finantare.

Floria.ro te invita sa profiti de Ziua imbratisarii pasiunilor realizand acele activitati care te fac pe pe tine fericit. Pentru pasionatii de ikebana sau pur si simplu indragostitii de flori, oferim o gama larga de flori pe care sa le aranjezi dupa propria estetica, dar si buchete create de specialistii nostri.

Write A Comment