Primavara este, fara doar si poate, anotimpul rasfatului pentru reprezentantele sexului frumos. Dupa Valentine’s Day, Dragobete, femeile se bucura de 1 martie – Ziua Martisorului si 8 martie – Ziua Femeii, iar domnii se pregatesc deja sa le impresioneze pe femeile speciale din viata lor cu daruri care mai de care mai creative, marturii veritabile ale admiratiei si iubirii pe care le-o poarta.

Alegerea cadoului perfect nu este, insa, o treaba usoara. Iar noi venim in ajutorul barbatilor care vor sa isi impresioneze iubita sau sotia vine Floria.

Idei de cadouri pentru 1 si 8 martie

Buchetele de flori de la Floria

Un simbol al iubirii si al aprecierii eterne, florile tin, in multe situatii, locul cuvintelor. Alegerea unui buchet de flori frumos, parfumat si plin de culoare poate parea un lucru usor, insa in realitate atentia la detalii este cea care face diferenta. Florile trebuie sa fie proaspete, simetrice, aranjate cu bun gust intr-un buchet imbietor si, fara doar si poate, naturale.

Designerii nostri florali fac, in mod eficient, toata treaba, asigurandu-se ca va veti da pe spate iubitele si sotiile cu un buchet de flori realizat impecabil, in conformitate cu tendintele internationale din domeniu. Buchetele formate din trandafiri rosii, inimi de trandafiri, cutii-aranjament, buchete cu flori de primavara,  precum si alte variante fabuloase va asteapta in colectiile de flori speciale pentru 1 martie si flori 8 martie de la Floria.ro

Surprize romantice pentru ea

Daca florile sunt o alegere clasica si sigura, scrisorile de dragoste sunt o surpriza cu adevarat romantica. De aceea, am inclus in portofoliul nostru pachete cadou ce includ scrisori de dragoste scrise intr-o caligrafie ce aminteste de romantele de altadata si buchete de flori realizate dupa preferintele clientului, parfumuri pentru femei si buchete de flori, flori si ursuleti de plus si flori si macarons, pentru femeile care se dau in vant dupa dulciuri. In lista de propuneri de cadouri deosebite pe care v-o punem la dispozitie intra si florile insotite de scrisori de dragoste sigilate in plicuri cu seminte de flori ce pot fi plantate mai apoi, ca o amintire constanta a dragostei, precum si flori insotite de scrisori de dragoste caligrafiate in eprubeta.

Write A Comment