Povestea Floria s-a nascut in ajunul Craciunului, cand vorbele a doi prieteni buni se rasfrangeau de zidurile unei cafenele aproape pustii din centrul vechi al Bucurestiului.

Undeva intre experientele trecute si planurile de viitor s-a strecurat o discutie despre placerea de a darui flori. Nu la onomastici sau aniversari, ci pentru a insenina ziua cuiva drag cu un zambet. Cei doi au hotarat atunci ca un magazin online de flori care sa ofere solutii mai usoare si mai rapide fata de cele existente atunci pe piata din Romania ar fi binevenit.

Floria.ro este disponibila oricui vrea sa daruiasca  flori si buchete online. Totul porneste cu un simplu SMS si se termina cu o clipa de multumire, un zambet sau chiar mult mai mult … A nu se intelege gresit ca nu puteti plati cu cardul, prin ordin de plata, prin depunere in cont sau chiar unui curier care va veni la Dumneavoastra special pentru a incasa contravaloarea comenzii si a o livra apoi fericitului beneficiar. Este insa o premiera sa poti plati un buchet de flori real (nu unul virtual) printr-un simplu SMS.

Special pentru plata prin SMS, oferim pe site zeci de produse la pretul de 49.99 RON (aproximativ 10 euro + TVA). Ne cerem scuze ca plata prin SMS nu poate fi oferita inca si celor din afara Bucurestiului, dar asteptam ca operatorii de telefonie mobila sa permita plati mai mari de 10 euro si atunci o introducem imediat.

Personajele istoriei sunt celebrii Trandafiri, proaspetele Frezii, simpatice Lalele, Irisii cei timizi, Crinii somptuosi, enigmaticele Cale, elegantele Anthurium, exoticele Orhidee si, nu in ultimul rand, popularele Gerbera, acompaniati de Ursuletul de plus sau Bomboanele rafinate.

Povestea Floria o continuati chiar voi, de fiecare daca cand oferiti sau primiti flori, oricand delicatele petale va aduc un moment de impacare, de bucurie sau de sarbatorire. Vrem sa aflam propriile voastre experiente si speram ca Floria va deveni povestea voastra preferata!

Write A Comment