Vreți să știți cum arată o zi de 14 februarie, pentru un gentleman? În primul rând, indiferent de ora la care se trezește, un gentleman se gândește mai întâi la cea care îl iubește, apoi la lucrurile pe care trebuie să le facă, în așa fel încât, la sfârșitul zilei, atât el, cât și iubita lui, să rămână cu o amintire frumoasă.



IMG_4167

Cu siguranță cadoul oferit de un gentleman, de Valentine’s Day, este de foarte bună calitate, clasic, fără să fie banal, cu o eleganță aparte.

Un gentleman este, în primul rând un om care iubește frumosul și care este frumos, în interiorul lui. Deși este foarte atent la detalii, pentru el nu contează atât de mult forma, cât semnificația și încărcătura emoțională a cadoului ales. De aceea, va prefera oricând să ofere un buchet de flori, în locul altor cadouri mult mai scumpe, dar lipsite de emoție.

IMG_3805

Un gentleman vede în Ziua Îndrăgostiților oportunitatea unei aventuri frumoase, lângă cea pe care o iubește, nu o zi de care vrea să scape cât mai repede. Pentru el, Valentine’s Day nu e, în nici un caz, o corvoadă, dar nici o glumă.

6bc60bab5c7195a05a5c79dca5c7f7ff

Nu în ultimul rând, un gentleman e atent la el însuși, se cunoaște bine și își cunoaște bine partenera. Așa că nu îi oferă niciodată un cadou nepotrivit, nu stabilește o întâlnire într-un loc neinspirat și nici nu folosește cuvinte greșite.

IMG_3969

Pe lângă toate astea, cu siguranță v-am mai spus – un gentleman iubește Floria (mai ales de Valentine’s), pentru că și Floria iubește gentlemanul din fiecare bărbat.

Write A Comment