Bine v-am gasit,

Din pasiune pentru flori, anunt ca o sa ma gasiti pe postul de Marketing si PR Manager in cadrul magazinului online floria.ro. Va scriu pentru a ma cunoaste si pentru a va prezenta pe scurt pozitia pe care o ocup in cadrul magazinului online. Eu sunt Lavinia Biberi, pasionata de PR, comunicare, social media, blogging, iar Bucurestiul m-a adoptat de curand, din vara 2011. Sunt absolventa de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, in cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, si de master, la SNSPA. Am cochetat inca din timpul facultatii cu PR-ul si mi-am dezvoltat anumite abilitati in acest domeniu, am initiat cateva campanii de PR in Iasi, am organizat evenimente, concomitent am lucrat si in cadrul unui magazin online, pe un post similar acestuia.

Pentru inceput, haideti sa intelegem mai bine acest concept: PR-ul este modalitatea foarte buna de comunicare intre public si firma, cu ajutorul caruia un magazin online (un brand) isi transmite mesajele prin intermediul diferitelor locuri, instrumente sau retele sociale: comunicate de presa, newslettere, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn si multe, multe altele). Marketingul pune de acord un produs cu pretul potrivit, stabileste piata de desfacere si se ocupa de promovarea lui. Aceste componente sunt denumite mix de marketing sau cei patru P: produs, pret, piata si promovare.
Activitatea de PR este considerata adesea cel de-al cincilea P al combinatiei: perceptia.

Grija fata de clienti reprezinta punctul central pentru mine. Acestia nu trebuie sa aiba nici un motiv de nemultumire si voi incerca sa transform clientii nemultumiti  in sustinatori. Si asta pentru ca mereu am incercat sa privesc lucrurile din perspectiva clientului. Adevaratul scop al PR-ului este crearea unei reputatii solide si durabile. Îmi doresc că fiecare dintre voi să contribuie la dezvoltarea prezenţei online a companiei noastre şi să creştem încrederea potenţialilor clienţi.

Un lucru e cert: prezenţa online, în orice formă, a devenit obligatorie!

                                           Cu drag, Lavinia

1 Comment

Write A Comment