Motive sa oferi flori sunt foarte multe, intr-o lume in care stresul cotidian isi lasa constant amprenta asupra starii noastre. Relaxarea devine o misiune, iar micile bucurii ocazionale o sursa puternica de energie pozitiva.

Desigur, pentru ca iubim florile si livrarea fiecarui buchet de flori este pentru noi o misiune indeplinita, credem ca putem gasi mii de motive sa oferi flori.
Florile sunt un generator constant de buna dispozitie, te relaxeaza, provoaca bucurie si apropiere, sunt mica bucurie ocazionala care te umple de energie.

In cei peste 4 ani de functionare, in care am livrat zeci de mii de buchete de flori, am constatat ca efectele unui buchet de flori se manifesta dincolo de bucuria celui care primeste florile, inclusiv in sentimente pozitive pentru cel ce le trimite.

Efectele emotionale pozitive ale florilor sunt studiate constant de cercetatori interesati de reactiile creierului la stimuli pozitivi precum a primi sau oferi un buchet de flori, acestea mergand de la fericire, pana la eliminarea stresului.

3 motive sa oferi flori, fara motiv:

1. Bucuria este amplificata de surpriza

Pentru ca nu se asteapta sa primeasca florile, cea care primeste buchetul de la curier (care are grija sa creeze mister in jurul livrarii pe care o are de facut) va experimenta emotii si sentimente amplificate de surpriza.
Studiile arata ca surprizele sunt pastrate in amintire pentru o perioada mai lunga de timp, astfel ca este mult mai probabil sa isi aminteasca florile primite intr-un moment oarecare, decat cele primite la ocazii speciale.

buchet flori

Foto: https://www.pinterest.com/pin/138274651031115490/

2. O stare de bine prelungita

Pentru ca florile primite vor rezista cel putin o saptamana dupa momentul surprizei (desigur, daca alegi flori proaspete de la o florarie serioasa), cea care le primeste se va bucura de fiecare date cand le vede, pentru ca isi va aminti cat de surprinsa si emotionata a fost cand curierul a aparut cu un buchet special ales pentru ea.

flori-doar-tu-33334

3. Bucuria celui care primeste este egala cu cea a celui care ofera

Sigur, pare un cliseu, insa in momentul in care te va suna surprinsa de buchetul de flori primit, cand vei auzi bucuria si emotia din vocea ei, cu certitudine vei fi si tu cuprins de emotie.
Iar apoi, cand va veti intalni pentru prima data dupa ce i-ai trimis florile fara motiv, vei vedea stralucirea in ochii ei cand te va imbratisa entuziasmata.

buchet flori

Foto: https://www.pinterest.com/pin/485966616012421151/

Cauti si alte motive sa oferi flori? Intra pe Floria.ro, fiecare buchet are o poveste, si un motiv sa i-l oferi din toata inima!

Write A Comment