De ce Maria este un nume întâlnit în toate țările lumii, din Africa, până în Europa? Și de ce este atât de iubit? Bineînțeles, pentru că este numele celei mai iubite dintre femei. De altfel, chiar la originea lui, se spune că numele Maria înseamnă ”iubită” sau ”dragoste”.

Și, tocmai pentru că este atât de iubit și de frumos, misiunea de a-l sărbători devine una foarte importantă. Cum să-ți manifești admirația, bucuria, dragostea, în fața Mariei, fără ca ceea ce spui sau faci să pară ”prea puțin”?

Din fericire, există florile – aceaste minuni care știu întotdeauna ce să facă, ce să spună și cum să spună. Nu știm exact cum reușesc, deși ne petrecem toată ziua în jurul lor. Au un secret pe care îl păstrează foarte-foarte bine, oricât de mult le-am admira și le-am îngriji, darul acesta al florilor rămâne un mister.

flori-gradina-de-vara-32729

Grădina de vară

Unii spun că totul s-ar datora petalelor extrem de fine și de frumos colorate, alții spun că parfumul e important. Nu știm, recunoaștem asta sincer. Frumusețea, eleganța și puterea florilor de a schimba totul într-o realitate mai frumoasă decât un basm nu pot fi explicate nici măcar de noi, experții în flori.

Însă, oricum, explicațiile nu ar avea niciun rost. Oamenii pe care îi iubești nu au nevoie de explicații, au nevoie de atenția ta, de bucurie, de un ”La mulți ani!”. Iar florile știu cel mai bine să spună ”La mulți ani, Maria!”, pe 8 septembrie.

Află mai multe despre colecția de urări frumoase, de Sfânta Maria, pe site – https://floria.ro/flori-sfanta-maria/! Lăsăm buchetele să-ți vorbească, știu ele cel mai bine cum.

flori-buchet-de-flori-aniversare-32851

Aniversare

Write A Comment