Pentru ca este luna florilor, luna mai, iar sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este aproape, echipa Floria a pregatit buchete pline de culoare si zambete pentru toti sarbatoritii acestei onomastici.

 Luni, 21 mai, toti romanii sarbatoresc praznicul Sfintilor Constantin si Elena. E asadar un prilej de distractie si de aducere aminte de persoanele deosebite din viata noastra care poarta aceste nume:


Constantin, Costel, Codin, Constanta, Costache, Costea, Costelus, Costin, Dinica, Dinu, Tanta, Elena, Lenuta, Ella, Eleonora, Eli, lenuta, Ilinca, Lena, Ella, Nutica

Am pregatit 24 de buchete cu flori in colectia Constantin si Elena – de trandafiri, irisi, frezii, gerbera… ce te astepta in aranjamente frumoase, care exprima pretuirea si respectul pe care vrei sa-l transmiti din toata inima persoanelor dragi tie. Ce altceva ar fi mai frumos ca un buchet de flori, pe care sa-l primeasca chiar de ziua numelui?


Florile din luna mai sa va aduca tuturor multa dragoste in suflet, multa sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! De Sfintii Constantin si Elena fa o surpriza frumoasa celor ce conteaza pentru tine si comanda flori de la Floria!

     Surprinde-ti prietenii sau familia cu un buchet de flori si petreceti ca-n povesti!

Write A Comment