Știm cu toții că florile sunt frumoase. Orice flori – de la cele mai mici și cele mai simple, până la cele mai mari și mai interesante. Așa că nu avem nevoie de niște teorii complicate sau de studii elaborate pentru a înțelege că florile sunt foarte importante pentru sănătatea noastră.

Ce se cunoaște mai puțin (sau, chiar dacă se cunoaște, nu este suficient de des adus în discuție) este, însă, faptul că florile purifică aerul din casă și aduc, în cel mai concret mod posibil, sănătate, prosperitate și fericire.

De aceea, Floria vă recomandă ca în fiecare cameră (exceptând dormitorul, pentru că noaptea vor răspândi în încapere o cantitate considerabilă de dioxid de carbon) să aveți cel puți o plantă sau o vază cu flori. Experții spun că cele mai potrivite locuri sunt livingul, holul sau încăperea în care îți iei masa, pentru că aici plantele și florile aduc o cantitate sporită de oxigen, care te va ajuta să-ți păstrezi o stare cât mai bună.

Florile recomandate și beneficiile lor

? Bujorul este emblema loialității și a afecțiunii. Poate întări inima și preveni bolile de sânge, infarcturile, precum și congestiile cerebrale. Bujorii cu multe flori și frunze sunt, totodată, semn de bun augur.

? Crizantema aduce veselie, bucurie și fericire în casă. Ea este asociată cu relaxarea și starea de bine.

? Narcisa aduce noroc tot anul, mai ales dacă ai o vaza plină cu narcise pusă pe masa de Revelion (puteți ține minte asta pentru 2017).

? Liliacul este simbolul abundenței și prosperității.

? Iasomia este planta prieteniei și poate fi un cadou extrem de potrivit atunci când mergi în vizită.

? Lavanda promite pace, liniste și echilibru sufletesc.

? Bambusul, ca și pinul, bradul, portocalul, mărul, piersica, lămâiul este considerat a atrage o stare permanentă de sănătate, precum și longevitatea.

flori-bambus-28630

Bambus

flori-m-am-indragostit-de-tine-30339

M-am îndrăgostit de tine!

Util: azaleea și crizantemele mai au un rol extrem de important – sunt extrem de eficiente în curățarea aerului de noxele degajate de vopsele sau produse diverse de curățare, elimină formaldehida și xylena, plus alte substante toxice frecvent răspândite în aerul din încăperi.

flori-buchet-de-15-crizanteme-albe-32649

Buchet de 15 crizanteme

Așa că florile nu sunt doar cele mai frumoase cadouri, sunt vitale în orice casă și orice birou, ajutând foarte mult în recuperarea organismului după boală (sau după momente stresante) și la întărirea sistemului imunitar.

Pe scurt, noi, cei de la Floria, îți dorim un 2016 cu multă sănătate! Și te vom ajuta, mereu, cu cele mai frumoase flori.

1 Comment

Write A Comment