Aseara am primit o veste incredibila. In cadrul Galei Premiilor in Comertul Electronic 2010, care a reunit in acest an (al cincelea) peste 100 de magazine online, Floria.ro a fost ales Magazinul Anului 2010 la categoria Flori si Cadouri.

Este o veste incredibila pentru ca noi inca ne consideram in varianta de teste, BETA, si am concurat alaturi de magazine consacrate, pe care le-am depasit. Este o premiera si pentru Gala ca un magazin care nu a implinit nici 2 luni de existenta sa castige premiul.

Premiul inseamna extrem de mult pentru noi, inseamna ca nu am pierdut degeaba cele 6 luni in care am lucrat la site si la o experienta cat mai placuta de cumparare pentru clientii nostri.

Multumim Adi Zamfira (developer), multumim Alex Sinov (designer). Daca vreti sa aveti un magazin online care sa castige premii va recomandam platforma KUBU. Multumim juriului. Multumim testerilor. Dar in primul rand va multumim voua, primilor 126 de clienti, care ne-ati onorat in aceste prime 50 de zile de la lansare si pe care promitem sa nu va dezamagim!

Write A Comment