Pe 8 noiembrie romanii sarbatoresc una dintre cele mai importante sarbatori crestine: Sfintii Arhangheli Mihail si Gravril.

Ziua onomastica a celor care poarta numele Mihaela, Mihai, Mihail, Mihaita, Misu, Misa, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriela, Gabi, Gabita, Gabriel, Gavril, Gavriil, Gavrila este un prilej de a darui un buchet superb de flori de sezon si de a ura un sincer La multi ani celor dragi.

Floria a ales buchete in culori de toamna pentru o colectie speciala de buchete de Sf. Mihail si Gavril. Pentru femei sunt potrivite buchetele rotunde, bogate, iar pentru barbati  ideale sunt aranjamentele florale elegante, in cutiute de cadou.

Pe langa buchetele speciale pentru Sf Mihail si Gavril, Floria va pune la dispozitie si o serie de cadouri care vor maximiza surpriza: ursuleti de plus de diferite marimi, cutii de bomboane sau torturi delicioase.

Fie ca e vorba de rude, amici sau persoana iubita, un buchet de flori va aduce un zambet pe buze si va insenina ziua destinatarului!

Cu aceasta ocazie, Floria ureaza un calduros si sincer La multi ani tututor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sf Mihail si Gavril!

Buchet-Gabrielaviata-fericita

1 Comment

  1. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate
    your efforts and I will be waiting for your next write ups thanks once again.

Write A Comment